کد خبر:۳۵۰۵۴۹

ساخت دستگاه شتاب دهنده خطی برای درمان بیماران سرطانی از سوی محققان کشور

محققان شهرك علمی و تحقیقاتی اصفهان موفق به ساخت دستگاه شتاب دهنده برای درمان بیماران مبتلا به سرطان شدند.

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو» دكتر مهدی كشمیری سرطان را یكی از شایع‌ترین و خطرناك‌ترین بیماری توصیف کرد و گفت: با توجه به آمارهای موجود توسط كارشناسان بهداشت جهانی سرطان در كشورهای در حال  توسعه هرسال رو به افزایش و بیشتر از ایدز، سل و مالاریا مردم را به کام مرگ می‌کشاند.

 

رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به پیشرفت اظهار داشت: امروزه با توجه به پیشرفت علوم پزشکی و مهندسی پزشكی رادیو تراپی، دستگاه‌های شتابدهنده در اكثر مراكز پرتو درمانی جهان جایگزین دیگر دستگاه‌های درمانی شده است.

 

وی از اجرای پروژه‌ای در این زمینه خبر داد و یادآور شد: در این مطالعات دستگاه شتاب دهنده، باریكه الكترون با جریان بالا تولید شد که توان بالایی برای درمان با الكترون و پرتو ایكس در کشور فراهم می‌کند.

 

كشمیری با بیان اینكه ساخت شتابدهنده با طیف فوتون با انرژی۶MV در مدت دو سال از سوی یکی از شرکت‌های دانش بنیان مستقر در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان انجام شدادامه داد: حمایت از تولید و اشتغال و حمایت از بیماران سرطانی ایرانی با توجه به نیاز روز افزون به سیستم‌های پیشرفته و موثر درمان سرطان در ایران از مهمترین مزایا و اهداف این طرح است.

 

وی همچنین اظهار كرد: با توجه به هدف شركت كه در مرحله اول قصد تولید یك شتابدهنده شامل یك طیف الكترون 6MV   را دارد، دیگر نیازی به آهن ربای خم كننده نیست همچنین شتابدهنده‌های الكترون غیر از زمینه پزشكی و درمان دارای كاربردهای بسیار زیاد دیگری نظیر گمرك، استریلیزاسیون و تحقیقات است.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار