کد خبر:۳۵۰۶۳۸

امکان ارائه خدمات بانکی با نرم‌افزارهای موبایل با استفاده از سامانه جیرینگ

مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار ایران، گفت: همراه اول حدود 45 هزار روستا را پوشش می‎دهد که نبودن بانک‎ها در نقاطی که همراه اول حاضر است، می‌تواند فرصت بی‎نظیری برای ارائه‎ی خدمات موبایل بانکینگ توسط جیرینگ به مشترکان فراهم کند.

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، مهندس وحید صدوقی با اشاره به توسعه خدمات موبایل بانکینگ با بهرهگیری از سامانه جیرینگ، افزود: یکی از نقاط قوت جیرینگ بهرهگیری از شبکه همراه اول با توجه به میزان پوشش گسترده این اپراتور و در نهایت ارائه خدماتی مانند موبایل بانکینگ برای طیف گستره مشترکان این اپراتور است.

 

مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار ایران با تاکید بر اینکه گستردگی همراه اول این امکان را فراهم می‌کند که جیرینگ با استفاده از این بستر به راحتی بتواند خدمات بانکی را ارائه دهد اظهار داشت: همراه اول حدود 45 هزار روستا را پوشش میدهد که نبودن بانکها در نقاطی که همراه اول حاضر است، می‌تواند فرصت بینظیری برای ارائه خدمات موبایل بانکینگ توسط جیرینگ به مشترکان فراهم کند.

 

وی با تاکید بر برنامههای این اپراتور برای توسعه خدمات موبایل بانکینگ در سراسر کشور، یادآور شد: ما از 4 سال پیش برای ایجاد پلت فرم خدمات بانکی در این حوزه سرمایه گذاری قابل توجهی داشتهایم اما به واسطه آماده نبودن آیین‌نامه‌های ضروری توسط بانک مرکزی برای ارائه خدمات بانکی به صورت الکترونیک، این رویه به تعویق افتاد.

 

صدوقی در ادامه افزود: ما در همراه اول سعی کردیم که در آماده‌سازی این آیین‌نامه و خدمات کمک کنیم، که امیدواریم با تکمیل طرح سپاس بانک مرکزی و ابلاغ آن بتوانیم به راحتی این خدمات را به مشترکان ارائه دهیم.

 

وی با بیان اینکه همراه اول با کمک جیرینگ، آمادگی کامل برای ارائهی سرویس‌ها و خدمات بانکی بر روی تلفن همراه به مشترکان را دارد، ادامه داد: انجام بسیاری از خدمات بانکی که در گذشته به صرف زمان زیادی نیاز داشت، امروزه با اپلیکشین‌های ساده و با کمترین هزینه و زمان در حال انجام است. این فرصتی مناسب برای بانک‌هاست که بتوانند از بستر تلفن همراه برای تحول در امور بانکداری خود استفاده کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار