کد خبر:۳۵۰۷۷۹

پرسپولیسی‌ها چشم انتظار پاس شدن چک اسپانسر/ مطالبات فصل قبل تسویه می‌شود؟

وعده مسئولان باشگاه پرسپولیس برای تسویه مطالبات فصل قبل بازیکنان منتظر پاس شدن چک های اسپانسرهای باشگاه هستند.

به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس در حالی قرارداد الین فصل خود را امضا کرده اند که هنوز از فصل قبل طلبکار هستند.

 

این طلب ها کم نیست و روی هم نزدیک به چندین میلیارد می شود. بی پولی سرخپوشان و مسائل حاشه ای طی روزهای گذشته پیرامون این باشگاه پایتخت نشین مسئولان آن را بر آن داشت تا با پرداخت پول به بازیکنان، کمی از این حاشیه ها کم کنند.

 

بر همین اساس اسپانسر پرسپولیس دو فقره چک به مجموع مبلغ 5.5 میلیارد تومان صادر کرده است. یکی از این چک ها به تاریخ یکی دو روز اخیر و چک دوم نیز به تاریخ 10 شهریور ماه است.

 

مسئولان پرسپولیس قصد دارند این مبلغ را صرف پرداخت مطالبات فصل گذشته بازیکنان تیم کنند. همانطور که گفته شد، بازیکنان تیم طلب زیادی از فصل گذشته دارند و هنوز پولی برای فصل جدید نیز دریافت نکرده اند. به همین دلیل پرداخت همه مطالبات فصل گذشته می تواند جو تیم را مثبت کرده و سرخپوشان را به ساحل آرامش نزدیک کند.

 

باید منتظر ماند و دید که آیا چک های 5.5 میلیاردی اسپانسر پرسپولیس طی 10 روز آینده پاس می شود یا نه. بدون شک اگر این اتفاق رخ ندهد، یک حاشیه جدید در روزهایی که تیم به لحاظ نتیجه گیری نیز اوضاع خوبی را ندارد، گریبان سرخپوشان را خواهد گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار