کد خبر:۳۵۱۰۴۵

افزایش ضمانت شرکت‌های دانش بنیان تا 70 میلیاردریال

تفاهم نامه ای بین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق ضمانت سرمایه گذاری تعاون برای تضمین اجرایی شدن تسهیلات به شرکت های دانش بنیان امضا شد.

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، طی مراسم تفاهم نامه همکاری بین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق ضمانت سرمایه گذاری تعاون به امضا رسید. این تفاهم نامه با هدف ضمانت شرکت‌های دانش بنیان حوزه تعاون و یا شرکت‌های دانش بنیانی که به صورت تعاونی اداره می‌شوند، امضا شد تا پرداخت تسهیلات به این شرکت‌ها تضمین شود.

 

دکتر علیرضا دلیری معاون توسعه و مدیریت منابع معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این باره گفت: بر اساس اینکه برای پرداخت تسهیلات شرکت‌های دانش بنیان با موانعی روبرو بودیم نیاز داشتیم که تکلیف ضمانت نامه این شرکت‌ها را مشخص کنیم با توجه به اینکه بانک ضمانت صندوق‌های دولتی را قبول دارند، به همین دلیل با سه صندوق ضمانت دولتی صندوق ضمانت صادرات، صندوق ضمانت صنایع کوچک و صندوق ضمانت تعاون تفاهم نامه امضا کردیم.

 

به گفته وی ارائه تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان قدم اول بود و در قدم بعدی باید پرداخت تسهیلات به آنها را تضمین می‌کردیم که این تفاهم نامه‌ها با همین هدف امضا شد.

 

دلیری خاطرنشان کرد: در هفته گذشته با صندوق‌های ضمانت صادرات و صندوق ضمانت صنایع کوچک تفاهم نامه امضا کردیم تا از این طریق پرداخت تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان را تضمین کرده باشیم.

 

معاون توسعه و مدیریت منابع معاونت علمی در خصوص تسهیلات پرداختی به این شرکت‌ها خاطر نشان کرد: صندوق ضمانت تعاون متعهد شد تا سقف 5 میلیارد تومان ضمانت نامه این شرکت‌ها را صادر کند و مبلغ ضمانت نامه‌های خود را که برای دیگر شرکت‌ها 70 درصد است برای شرکت‌های دانش بنیان تا 80 درصد صادر کند.

 

در این مراسم همچنین، مهندس مهدی حسین‌زاده، مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایه گذاری تعاون با تاکید بر اینکه این صندوق ضمانت پرداخت تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان را از 5 میلیارد تومان به 7 میلیارد تومان افزایش داده است، یادآور شد: طرح‌های دانش بنیان در کشور بسیار اهمیت دارند و نقش بسزایی در توسعه کشور ایفا می‌کنند به همین دلیل حمایت و ضمانت این طرح ها باید جزء اولویت‌ها قرار گیرد.

مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایه گذاری تعاون با تاکید بر ضرورت اداره شرکت‌های دانش بنیان به صورت تعاونی ادامه داد: معمولا این نوع شرکت‌ها در حوزه بازاریابی و حضور در بازارهای داخلی و خارجی تخصصی ندارند و به همین دلیل نیاز به حضور کارشناسانی در این زمینه دارند تا مشاوره‌هایی دریافت کنند.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار