کد خبر:۳۵۱۱۲۳
با رای نمایندگان مجلس مصوب شد

عدم ادغام شورای عالی فناوری با شورای عالی فضای مجازی/تلاش وزارت ارتباطات برای محقق شدن برنامه‌های پنجم توسعه

رئیس کمیته ارتباطات مجلس از عدم رای اعتماد به طرح ادغام شورای عالی فناوری اطلاعات با شورای عالی فضای مجازی خبر داد و گفت: انتظار می‌رود وزارت ارتباطات با تلاش بیشتر برای اجرای برنامه‌هایی که در برنامه پنجم توسعه به آنها اشاره شده اهتمام ورزد تا برخی عقب ماندگی‌های این حوزه جبران شود.

به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»،  رمضانعلی سبحانی فر، در مراسم رونمایی از 513 پروژه مخابراتی کشور با اشاره به اینکه پیش از این 50 نفر از نمایندگان مجلس در یک طرح دو فوریتی ادغام شورای عالی فناوری اطلاعات و شورای عالی فضای مجازی را درخواست داده‌اند، خاطرنشان کرد: با دفاعیات انجام شده طرح دو فوریتی و یک فوریتی این طرح منحل شده و مجلس رأی به عدم ادغام شورای عالی فناوری اطلاعات و شورای عالی فضای مجازی داده است.

 

رئیس کمیته ارتباطات مجلس با تأکید بر اینکه وزارت ارتباطات در سال‌های اخیر مورد بی مهری زیادی قرار گرفته بود، یادآور شد: رونمایی از مرکز عملیات امنیت شبکه یکی از گام‌های مهمی بود که توانست بر اهمیت بیش از پیش این وزارتخانه بیافزاید.

 

وی با اشاره به اینکه حملات سایبری در صورت عدم مقابله مناسب می‌تواند زیرساخت کشور را مورد هدف قرار دهد، تأکید کرد: 50 درصد بهره وری شرکت‌ها و دستگاه‌ها هم اکنون در بستر فناوری اطلاعات باید باشد که در صورت عدم توجه به این مورد و مقابله نکردن با حملات سایبری این مهم محقق نخواهد شد.

 

سبحانی فر با اشاره به اینکه همواره یکی از دغدغه‌های جوامع مساله امنیت بوده است، یادآور شد: امنیت در فضای مجازی نیز یکی از دغدغه‌های مهمی است که در برنامه پنجم توسعه و در سند چشم انداز به آن اشاره شده است.

 

رئیس کمیته ارتباطات مجلس با اشاره به عدم ادغام وزارت ارتباطات با رأی بالا انجام شد اشاره کرد و گفت: در لایحه بودجه 93 مبلغ 2500 میلیارد تومان برای این وزارتخانه در نظر گرفته شده است که نشان از اهمیت بسزایی این وزارتخانه دارد.

 

وی اتصال 4 هزار روستا به اینترنت را از کارهای درخور تقدیر وزارت ارتباطات عنوان کرد و خاطر نشان کرد: برخی عقب ماندگی‌های برنامه پنجم توسعه مانند دسترسی 60 درصد خانوارها به اینترنت، انجام 60 درصد کارها با اینترنت، راه اندازی شبکه ملی اطلاعات و توسعه دولت الکترونیک که تاکنون محقق نشده است نیازمند آن است که وزارت ارتباطات به زودی و با تلاش جدی این مسائل را پیگیری کرده و عقب ماندگی های موجود را رفع کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار