نباید با شعار اعتدال جریان مومن را کنار زد
کد خبر:۳۵۱۶۲۰

نباید با شعار اعتدال جریان مومن را کنار زد

آیت‌الله سیداحمد خاتمی با اشاره به رهنمود رهبر انقلاب به دولت روحانی تاکید کرد: نباید با نام اعتدال جریان مومن را به حاشیه برد.

به گزارش گروه فضای مجازی«خبرگزاری دانشجو»، آیت‌الله سیداحمد خاتمی با اشاره به رهنمود رهبر انقلاب به دولت روحانی تاکید کرد: نباید با نام اعتدال جریان مومن را به حاشیه برد.

 

آیت‌الله خاتمی گفت: برخی افراد با تکیه بر روش روشنفکری غرب‌گرایانه شروع به نقدهای تند علیه دولت‌های قبل کردند و حتی در مصاحبه‌های خود گفتند 8 سال است که کشور ویران شده از ما می‌خواهید یک شبه آبادش کنیم؟ این روش صحیح نیست.

 

خاتمی خاطرنشان کرد: پس از انقلاب تمام دولت‌ها نقاط قوت و ضعفی داشتند همان‌طور که دولت یازدهم نقاط قوت و ضعفی دارد.

 

وی ادامه داد: از نقاط قوت دولت یازدهم بیمه سلامت است که کاری واقعا ستودنی است و از نقدهای وارده به دولت همان نقد رهبر معظم انقلاب است که فرمودند نباید با شعار اعتدال جریان مومن را کنار زد.

 

 

منبع: وطن امروز

پربازدیدترین آخرین اخبار