کد خبر:۳۵۲۸۸
وزير بهداشت:
آمار مبتلايان به آنفلوآنزاي خوكي به 61 نفر رسيد
وزير بهداشت گفت: طبق گزارشات اعلام شده تا كنون 61 نفر از مردم كشورمان به بيماري آنفلوآنزاي خوكي مبتلا شده اند.
به گزارش خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر لنكراني، وزير بهداشت در نشست خبري امروز در سازمان انتقال خون، آخرين آمار مبتلايان به آنفلوآنزاي خوكي در كشور را 61 نفر اعلام كرد و گفت: از كل افراد مبتلا شده، 3 نفر در اثر ابتلا با فردي كه از خارج از كشور آمده بود، مبتلا شدند.
وي گفت: همچنين خانواده اي كه به كشور تايلند سفر كرده بودند به اين بيماري مبتلا شده اند و از كشورهاي سوريه و عراق نيز مسافراني داشته ايم كه به آنفلوآنزاي خوكي مبتلا شده اند.
وزير بهداشت اضافه كرد: مهار ويروس آنفلوآنزاي خوكي در اين مرحله امكان و در تبلاش هستيم از ابتلا به اين بيماري پيش گيري كرده و با برنامه هاي اجرايي، انتشار اين ويروس را كنترل كنيم./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰