کد خبر:۳۵۳۲۳۳

باز کردن در ورودی از طریق تلفن همراه/ تجمیع ریموت‌کنترل‌ها

پژوهشگران شهرک علمي و تحقيقاتی اصفهان دستگاه كنترل از راه دوری را عرضه کردند که تنها با استفاده از سیم‌کارت‌ قادر به باز کردن درهای ورودی است.

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، شهرام علیزاده مجری طرح دستگاه کنترل از راه دور با بیان اینکه این دستگاه با عنوان دستگاه كنترل از راه دور صبا طراحی و ساخته شده است، گفت: با استفاده از این دستگاهمی‌توان تنها با يك تماس از طريق تلفن ثابت و يا همراه تجهيزات الكترونيكی شخصی را كنترل كرد.

 

وي سيستم‌هاي درب بازكن اتوماتيك منازل و درب بازكن‌های برقی را از جمله كاربردهای این دستگاه ذکر کرد و اظهار داشت: با وجود اين دستگاه ديگر نياز به خريد تعداد زيادی ريموت كنترل در مجتمع‌های ساختمانی نیست و تنها كافي است شماره‌‌های مورد نظر را برای دستگاه تعيين کرد.

 

علیزاده ادامه داد: هر فردی با تماس با شماره سيم‌كارت موجود در دستگاه قادر به باز کردن درب است. است.

 

وی خاطر نشان کرد: در صورتی كه شماره تماس گيرنده برای دستگاه تعريف نشده باشد تماس رد شده و هيچ گونه پاسخی به آن داده نمی‌شود. همچنين كانال ورودی در دستگاه امكان استعلام از وضعيت درب را برای كاربران فراهم می‌آورد.

 

مجری طرح اضافه كرد: به منظور مديريت كاربران دستگاه، امكان استعلام شماره ۱۰(كاربری كه آخرين استفاده را از دستگاه کرده است) در آن پیش بینی شده است.

 

عليزاده با بيان اينكه كليه تنظيمات و مديريت شماره كاربران مجاز تنها توسط شماره مديريت و از طريق پيام كوتاه امكان پذير است، افزود: اين دستگاه قابليت اتصال به باطری قابل شارژ به منظور عملكرد در زمان قطع برق و همچنين اطلاع رسانی قطع و وصل شدن برق از طريق پيامك را دارد.

 

به گفته وی اين دستگاه را می‌توان بر روی انواع درب بازكن‌های اتوماتيك (جك‌دار و يا ريلي) و همچنين انواع درب بازكن‌های برقی (آيفون) نصب و بدون نياز به ريموت كنترل و يا كليد، درب منزل را باز کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار