کد خبر:۳۵۳۲۵۶
نقوی‌حسینی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

تیم مذاکره‌کننده به دلیل رفتارهای آمریکا، از 1+5 تضمین بخواهد/ دستگاه دیپلماسی برخورد جدی‌تر در قبال تحریم‌ها داشته باشد

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: تیم مذاکره کننده به دلیل رفتارهای آمریکا، باید از گروه 1+5 تضمین بخواهد.

سیدحسین نقوی حسینی در گفتگو با خبرنگار سیاست خارجی «خبرگزاری دانشجو»، در مورد مذاکرات جدید ایران و 1+5 اظهار داشت: همانطور که مقام معظم رهبری در آستانه مذاکرات در جمع سفرا و اعضای تیم مذاکره کننده فرمودند آمریکا اصلا قابل اعتماد نبوده و حس خود برتربینی دارند و نباید به مذاکرات با آنها خوشبین بود چراکه اقدامات آنها در طی این چندسال نشان داده است که آنها با جمهوری اسلامی ایران دشمن بوده و خواهان به نتیجه رسیدن مذاکرات نیستند.

 

وی تصریح کرد:  تحریم‌های جدید آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران همواره ثابت کرده است که دولتمردان آمریکایی در مذاکرات عهدشکن هستند و هراز چندگاهی تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال می‌کنند لذا نباید به مذاکرات با آنها خوشبین باشیم.

 

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: مهم‌ترین چالشی که در مذاکرات با آن روبرو هستیم رفتارهای زیاده‌خواهانه آمریکایی‌ها است، تیم مذاکره کننده کشورمان باید همواره در مذاکرات مراقب توطئه‌های مقامات آمریکایی باشد و از 1+5 تضمین بخواهد چراکه ما همواره ثابت کرده‌ایم در مذاکرات مصمم بوده و حسن‌نیت داریم اما چه تضمینی وجود دارد که پس از توافقنامه نهایی آمریکایی‌ها دوباره این توافق را نقض نکرده و به آن پایبند باشند.

 

نقوی‌حسینی خاطرنشان کرد: تیم مذاکره کننده کشورمان باید به طرف مقابل هشدار بدهد که تکلیف خود را در مذاکرات روشن کنند و سپس به پای میز مذاکره با ایران بیایند چراکه در غیر اینصورت مذاکرات به نتیجه نخواهید رسید و ایران هیچ‌گاه از حقوق ملت خود کوتاه نخواهد آمد.

 

وی خاطرنشان کرد: تحریم‌های آمریکا نقض توافقنامه بود که رئیس‌جمهور موضع محکمی در مقابل این اقدام گرفتند اما دستگاه دیپلماسی باید قاطع‌تر برخورد کند و در ابتدای مذاکرات، از اعضای 1+5 تضمین بگیرد که توافقنامه‌ نباید نقض شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار