کد خبر:۳۵۳۴۷۶
هفته هفتم لیگ برتر؛

تثبیت صدرنشینی استقلال در روز تساوی سپاهان

استقلال در هفته هفتم لیگ برتر برابر نفت مسجد سلیمان به برتری رسید و سپاهان برابر ملوان با تساوی متوقف شد.

به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، هفته هفتم لیگ برتر با برگزاری 4 دیدار آغاز شد که در حساس ترین دیدار دیدار تیم‌های نفت مسجد سلیمان و استقلال از ساعت 18:50 در ورزشگاه شهید بهنام محمدی و در حضور حدود هفت هزار تماشاگر برابر هم به میدان رفتند.


استقلال در پایان این دیدار با نتیجه 2 بر صفر به برتری رسید و با 18 امتیاز جایگاه خود را در صدر جدول تثبیت کرد و نفت نیز با 3 امتیاز همچنان قعر نشین ماند.


قاضی(۴۲) و شهباززاده(۹۰) گل های استقلال را در این دیدار به ثمر رساندند.

 

قضاوت این بازی بر عهده شاهین حاج بابایی بود و وی به محمود تیغ نورد،کیومرث چراغی از نفت تهران و میلاد فخرالدینی از استقلال کارت زرد نشان داد. 


دیدار سپاهان-ملوان با تساوی یک بر یک به پایان رسید و لوسیانو پریرا(۵) برای سپاهان و سید جلال رافخایی(۳۰) برای ملوان گلزنی کردند.


همچنین نفت تهران مقابل گسترش فولاد با تساوی یک بر یک متوقف شد. امیرارسلان مطهری(۷۹) برای نفت و میثم نقی زاده(۸۷) برای گسترش فولاد گلزنی کردند.


در آخرین دیدار نیز استقلال خوزستان و پدیده به تساوی یک-یک رسیدند. میثم مجیدی(۸۶-پنالتی) برای استقلال خوزستان و رضا عنایتی(۹۰-پنالتی) برای پدیده گلزنی کردند.

 

با این نتیجه استقلال خوزستان 4 امتیازی شد و همچنان در رده چهاردهم جدول قرار دارد. پدیده هم با کسب امتیاز سیزدهم به رده دوم جدول صعود کرد. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار