کد خبر:۳۵۳۵۱۸
خواندنی‌ترین اخبار فضای مجازی؛

حمله مجدد فتنه‌گرها به "رییس‌جمهور"/"محمد باقر قالیباف" شهردار تهران کاپیتان پرواز تیم لیگ برتری‌ شد!/ تأسیس شرکت مخصوص عذرخواهی کردن!/ عمل به وعده ازدواج بعد از 18سال

حمله مجدد فتنه‌گرها به "رییس‌جمهور"، آقای اصلاح‌طلب و "شو" تهرانگردی، کدام شبکه برای اسرای فلسطینی ممنوع است، جزئیات ازدواج‌‌های آن‌چنانی در ایران، یک ورزش عجیب و غریب در آلمان، شلیک ۸۰ گلوله به بیمار روانی آمریکایی و... از اهم اخبار جالب منتشر شده در فضای مجازی طی امروز بودند.

گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»- اخبار فضای مجازی آنقدر متنوع، پرتعداد و گسترده است که کمتر کاربری توانایی بررسی همه آنها را دارد. در این بین گاهی مجبور می‌شویم زمان‌های طولانی را برای خواندن اخبار در فضای اینترنت سپری کنیم.

 

گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو» با توجه به علاقه مخاطبان جهت آگاهی از اخبار متنوع، می‌کوشد تا با ارائه بسته خبری از «خواندنی ترین اخبار فضای مجازی»، کوتاهترین مسیر را برای دسترسی کاربران این خبرگزاری به اخبار جذاب و گوناگون فراهم آورد.

 

حمله مجدد فتنه‌گرها به "رییس‌جمهور"

رجانیوز: سایت کلمه از رسانه های ضدانقلاب؛ طی مطلبی انتقادی از عملکرد حسن روحانی در یک سال گذشته نوشت:

 

"یک سال از وعده رئیس جمهور برای رفع حصر می گذرد اما با وجود تاکیدات ابتدایی سخنگوی دولت و برخی مسئولان سیاسی و امنیتی برای پیگیری این موضوع، هنوز هیچ اقدام عملی در راستای رفع حصر صورت نگرفته است.

 

سکوت و بی نتیجه ماندن تلاش های احتمالی دولت منتخب مردم در این باره، بخشی از افکار عمومی را به سمت ناامیدی از تحقق وعده های سیاسی رئیس جمهور برد؛ تا جایی که روحانی در روزهای اخیر بار دیگر بر پایبندی به همه وعده های انتخاباتی خود تاکید کرد.

 

در حالی که برخی نزدیکان دولت از اولویت داشتن امور دیگر سخن می گویند دولتمردان هنوز مشخص نکرده اند که آیا زمان‌بندی یا برنامه مشخصی برای تحقق وعده های سیاسی خود از جمله باز کردن فضا، ایجاد زمینه فعالیت احزاب، آزادی زندانیان سیاسی و رفع حصرهای غیرقانونی دارند یا خیر."

 

پیش تر یکی از دختران موسوی در نوشته ای در فیس بوک، در مورد والدین خود نوشته بود: مشکل این است که بیماری صبر نمی شناسد!

 

ادامه "شو" تهرانگردی آقای اصلاح‌طلب

 

احمد مسجد جامعی، فعال اصلاح‌طلب، عضو فعلی و رییس سابق شورای شهر تهران،‌همچنان مانند دوران ریاست،‌ به تهرانگردی نمایشی با حضور خبرنگران و عکاس‌های خبری مشغول است!

 


کدام شبکه برای اسرای فلسطینی ممنوع است؟


ایسنا: رژیم صهیونیستی تماشای شبکه تلویزیونی «نشنال ژئوگرافی» را به بهانه آموزش راه‌های جدید فرار برای زندانیان فلسطینی ممنوع کرد. مرکز زندان‌های رژیم صهیونیستی‌، به بهانه اینکه برنامه‌های شبکه «نشنال ژئوگرافی» راه‌های جدید فرار از زندان و بازداشتگاه‌ها را به زندانیان فلسطینی آموزش می‌دهد، این شبکه را در زندان‌های اسرائیل ممنوع کرد.

 

برخی از منابع اسرائیلی فاش کردند، مرکز زندان‌های «مجدو» واقع در شمال سرزمین‌های اشغالی از میان شبکه‌هایی که برای فلسطین‌ها آزاد بودند‌، شبکه «نشنال ژئوگرافی» را به این بهانه که این تلویزیون به تازگی برنامه های فرار از زندان را بازپخش می‌کند، از جمله برنامه‌ «فرار ماکر» است که داستان فرار گروهی و برنامه‌ریزی شده تعدادی از اسرای زندان‌های آمریکا را روایت می‌کند، ممنوع کرد.

 

به گزارش شبکه «العرب الیوم»، وکیل حقوقی و مدیر مرکز حقوقی اسرای فلسطینی پس از بازدید از این زندان گفت: ملاحظات امنیتی و ترس از حفر تونل در میان مسوولان اسرائیلی به حدی افزایش یافته که میله‌های آهنین حتی در داخل حفر‌ه‌های فاضلاب‌ها تعبیه شده و تفتیش زندان‌ها به صورت مداوم انجام می‌شود.

 

حضور "علی جنتی" وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت "تدبیروامید" در "قزوین"

 

جزئیات ازدواج‌‌های آن‌چنانی در ایران

جام جم: روان‌شناسان و مشاوران خانواده معتقدند باید میان زن و مرد، یک فاصله سنی منطقی وجود داشته باشد. آمارهای ثبت احوال نیز البته تا حدی این انگاره را تائید می‌کند. یعنی این که مردم هم در حالت عادی به این توصیه معتقدند. طبق آمار بیشترین ازدواج در ایران میان پسران ۲۰ تا ۲۴ سال با دختران ۱۵ تا ۱۹ سال صورت می‌گیرد. البته در میان دختران، افراد ۲۰ تا ۲۴ سال بیشترین گروه از همسران را تشکیل می‌دهند.

 

ولی با این حال تعداد ازدواج‌هایی که از نظر سنی عجیب و غریب است نیز کم نیست. بیایید نگاهی به بخشی از این اعداد و ارقام بیندازیم:

 

1 ـ‌ ازدواج ۴۰ هزار دختر زیر ۱۵ سال نخستین مورد تعجب‌آور است. هر چند که این موضوع در کشور ما دور از ذهن نیست، اما کم نیستند کارشناسانی که به مواردی چون محرومیت این افراد از تحصیل، خطر بارداری زودهنگام و نیز عدم یادگیری مهارت‌های زندگی اشاره می‌کنند مخصوصا این که بدانیم 7000 نفر از این تعداد با پسران زیر ۲۰ سال ازدواج می‌کنند.

 

2 ـ نکته جالب و شگفت دیگر، ازدواج ۳۴۴۰ زوج و ۲۹۲ زوجه ۷۵ سال و بیشتر است. کسانی که چند سالی بیش از متوسط امید به زندگی ایرانیان عمر دارند، اما سر پیری هوس معرکه‌‌گیری کردند و احتمالا برای بار دوم یا چندم پای سفره عقد نشستند. نکته شگفت‌انگیزتر این که ۳ نفر از مردان بالای ۷۵ سال با دختران کمتر از ۱۵ سال و ۱۶ نفر با دختران کمتر از ۲۰ سال ازدواج کرده‌اند. از آن طرف هم ۴ بانوی بیش از ۷۵ سال با پسران کمتر از ۲۰ سال ازدواج کرده‌اند. عروس، کودتای ۲۸ مرداد ۳۲ را به یاد دارد ولی داماد تصویری از جنگ تحمیلی هشت ساله عراق علیه ایران هم ندارد. نکته جالب‌تر دیگر این است که ۱۶۸ نفر از این افراد با کسانی ازدواج کرده‌اند که در گروه سنی همسان یعنی ۷۵ سال و بیشتر هستند.

 

3 ـ نکته جالب دیگر، تعداد افرادی است که با سن نامشخص به محضر اسناد رسمی رفته‌اند. آمارها نشان می‌دهد ۲۵۴ خانم و ۲۶۱ آقا بدون سن معین ازدواج کرده‌اند. این افراد کسانی هستند که هنوز سند سجلی معتبر ندارند و شگفت‌انگیز تعداد این افراد است که بدون سند هویتی در جامعه زندگی می‌کنند.

 

پانوشت: تمام آمار این مطلب مربوط به سال 1391 است. آمار سال 1392 و 93 تاکنون اعلام نشده است.
 

 

 

 

یک ورزش عجیب و غریب در آلمان

جام جم ورزشی: کشتی انگشت در قرن هفدهم مسابقه ای بود که مردم باواریا برای به رخ کشیدن قدرت خود برپا می کردند.

با گذشت زمان این مسابقه طرفداران بیشتری پیدا کرد و حالا صدها مرد قوی به این منطقه از آلمان می روند تا در مسابقات قهرمانی سالانه کشتی انگشت شرکت کنند.

 

شلیک ۸۰ گلوله به بیمار روانی آمریکایی

 

قم فردا: 6مامور پلیس آمریکا یک عقب مانده ذهنی را که تنها اسلحه ای ساچمه‌ای در دست داشت با شلیک 80 گلوله به نحوی به قتل رساند که به گفته خانواده اش صورت وی قابل تشخیص نیست.

 

اداره پلیس شهر لاردو اعلام کرده است این 6 افسر پلیس را به دلیل شلیک به «جوز والتر گرازا» از کار معلق و تحقیقات در این زمینه را آغاز کرده است. بخش عمده این حمله که در بیرون یک پارکینگ کامیون اتفاق افتاده توسط دوربین های امنیتی ضبط شده است. در حالی که سخنگوی پلیس مدعی شده این فرد به سمت ماموران نشانه رفته است، ویدئوی ضبط شده چنین چیزی را تایید نمی کند و قربانی هیچ گونه عمل تهدید آمیزی را مرتکب نشده است.

نزدیکان این فرد با تاکید بر بیماری روان پریشی وی افزوده‌اند آقای گرازا فردی خشن و تهاجمی نبوده و تحت نظر پزشک بوده است. به گفته آنها حمله پلیس به حدی شدید بوده که صورت قربانی متلاشی شده و قابل تشخیص نبود است.

 

تبعیض نژاد و خشونت پلیس آمریکا طی چند هفته اخیر منجر به اعتراضات گسترده ای در بین سیاهپوستان آمریکا شد. چندی قبل پلیس آمریکا در اقدامی مشابه نوجوان سیاه پوستی را در شهر فرگوسن  به ضرب گلوله از پای در آورد. اعترضات مردمی منجر به اعزام گارد ملی آمریکا و اقدامات امنیتی شدید در این شهر شد.

 


"محمد باقر قالیباف" شهردار تهران کاپیتان پرواز تیم لیگ برتری‌ شد!


«ورزش سه»: محمدباقر قالیباف شهردار تهران که دستی هم بر آتش خلبانی دارد، روز پنجشنبه بازیکنان ذوب‌آهن را شگفت‌زده کرد. ازیکنان ذوب‌آهن ساعت 14 پنجشنبه به تهران می آمدند که در هواپیما مطلع شدند خلبانی پروازشان را کاپیتان محمدباقر قالیباف برعهده دارد.

او در این پرواز طبق روال همه خلبان‌ها به زبان فارسی و انگلیسی با مسافران خوش و بشی کرد و آنها را به سلامت به مقصد رساند. البته در ابتدا بازیکنان متوجه نشده بودند که خلبان، قالیباف همان شهردار تهران است اما در لحظه پیاده شدن از هواپیما او را در کابین دیدند.

 

فردوسی‌پور فستیوال فوتبال ایران را بهم ریخت

مهر: حضور گزارشگر شبکه سه سیما و مجری برنامه 90 در کمپ تیم‌های ملی فوتبال باعث شد نظم فستیوال فوتبال پایه کاملا بهم بریزد. دومین فسیتیوال فوتبال پایه ایران در حالی پش از ظهر امروز در کمپ تیم‌های ملی آغاز به کار کرد که مراسم افتتاحیه آن دور از حواشی نبود. حضور ناگهانی عادل فردوسی‌پور در کمپ تیم‌های ملی باعث شد کودکان خردسالی که در این مراسم حضور داشتند با دیدن وی ذوق زده شده و سمت این گزارشگر و مجری محبوب تلویزیون هجوم ببرند و برای دقایقی کاملا مراسم را بهم بریزند. فردوسی‎‌پور قصد داشت برای حضور در تمرین تیم رسانه ورزش که در زمین چمن مصنوعی کمپ تیم ملی برگزار می‌شود حضور یابد که ناخواسته نظم فستیوال پایه را بهم ریخت.

 

باز کردن بخت عروس خانوم با خرافه مشمئزکننده!

جام جم سرا:«مانگلی موندا»، 18 ساله که به همراه خانواده‌اش در روستای «جارکلند» زندگی می‌کند طی آیین سنتی هند با یک سگ ولگرد به نام «شرو» پیمان زناشویی بست. این اقدام عجیب وی پس از آن صورت گرفت که تعداد از بزرگتر‌های روستا گفتند این زن نفرین شده است و ازدواج او با هر مردی منجر به مرگ آن مرد می‌شود.

«سری آمنموندا»، پدر این دختر گفت: ریش‌سفیدهای روستا به ما گفتند باید هرچه سریعتر مقدمات ازدواج «موندا» را با این سگ فراهم کنید. ما نیز خواستیم به آنها اطمینان دهیم که طلسم شیطان باطل شده است. وندا گفت: این مراسم آن چیزی نبود که از ازدواج خود همیشه آرزو می‌کردم.

وی گفت: اصلا از این ازدواج خوشحال نیستم. اما با این حال از اینکه این ازدواج به صورت رسمی ثبت نمی‌شود خوشحالم چون می‌توانم به دنبال ازدواج با یک انسان واقعی باشم. «موندا» افزود: تمام دختران آرزو دارند مانند ملکه‌ها ازدواج کنند. خانواده موندا گفتند: اگرچه «شرو» معشوق موندا نیست اما از این پس در خانه ما مکانی برای زندگی یافته و از آوارگی نجات یافته است.
 


 

 

وضعیت نامناسب مسکن مهر!


با گذشت سال‌ها از آغاز طرح مسکن مهر در بیرجند بعضی از این مجموعه‌ها ماه‌هاست عملیات ساخت‌شان متوقف شده است و آنهایی هم که ساخته شده‌اند، از وضعیت مناسبی برخوردار نیستند.

 

 

بحران آب در سد لتیان


به موجب گرمای شدید هوا و کمبود بارش بارن حجم آبهای ذخیره شده در پشت سدلتیان کاهش چشمگیری داشته است.

 

 


عمل به وعده ازدواج پس از 18 سال


وانگ زی ژنگ، نام جوانی چینی تبار در شهر ژنگژو استان هنان چین است که در سن 6 سالگی خود که به 18 سال قبل باز می گردد به یکی ا همبازی های دوران کودکی خود قول ازدواج می دهد اما بر خلاف تغییر عقاید، این جوان پس از 18 سال به قول خود عمل کرده و با همان همبازی دوران کودکی خود ازدواج کرد.

 


تاسیس شرکت "معذرت خواهی" در ژاپن

باشگاه خبرنگاران: شرکت "عذرخواهی" در ژاپن که به تازگی تاسیس شده است، خدمات گسترده ای را برای افرادی دارد که دوست ندارند از دیگران شخصا عذرخواهی کنند. عذرخواهی کردن همیشه آسان نیست، گاهی اوقات حق با شماست اما به صلاح است که عذرخواهی کنید و این امر برای افرادی که غرور زیادی داشته باشند بسیار سنگین خواهد بود. شرکت "عذرخواهی" در ژاپن که به تازگی تاسیس شده است، خدمات گسترده ای را برای افرادی دارد که دوست ندارند از دیگران شخصا عذرخواهی کنند. این عدم عذرخواهی می تواند ناشی از غرور یا شرمساری زیاد باشد که در هر دو حالت عذرخواهی بسیار سخت خواهد بود.

 

 

در این شرکت افرادی حضور دارند که شما می توانید آن ها را برای عذرخواهی استخدام کنید. این افراد در زمان های لازم به جای شما با طرف مقابل صحبت می کنند و حرفتان را منتقل می کنند سپس به طرق مختلف از او عذرخواهی خواهند کرد. به گفته رئیس این شرکت تمامی کارمندان دوره های مختلف عذرخواهی کردن را می گذرانند و با توجه به مدرکی که دارند مشغول به کار می شوند برای مثال کلاس های بالاتر برای عذرخواهی های سنگین و شاید منجر به دعوا به کار گرفته می شوند.

 


دوستی سنجاب‌ها با پسربچه


پول نیوز: مادر این دانش آموز که دبیر ریاضی و عکاس آماتور اهل اینسبورگ است، در این رابطه گفت: به محض اینکه آنجا رسیدیم، بلافاصله چهار مارموت آلپی مهربان بدون هیچ ترسی نزدیک پسرم شدند و با پریدن به بالا و پایین، خوشحالی خود را از دیدن او به نمایش گذاشتند. دانش‌آموز اتریشی به طور شگفت‌انگیزی موفق شده است با سنجاب‌های کوه‌های آلپ دوست شود. دانش‌آموزی از شهر اینسبورک به طرز شگفت‌انگیزی می‌تواند با حیوانات ارتباط برقرار کند. داستان دوستی شگفت‌آور «ماتیو والچا» دانش‌آموز اتریشی با سنجاب‌های کوهی یا همان مارموت‌ها، به چند سال پیش بر می‌گردد.

 

در سال 2008 میلادی، وقتی که قهرمان داستان ما تنها 4 سال داشت، برای اولین به همراه خانواده‌اش به پارک «ohe Tauern» در کوه‌های بلند «گروسکلوکنر» در اتریش قدم می‌گذارد. مارموت‌ها جانورانی بسیار ترسو و خجالتی بوده و اصلاً نزدیک انسان‌ها نمی‌شوند. ولی در مورد ماتیو همه چیز فرق می‌کند، انگار که دسته‌ای از این حیوانات، قهرمان کوچک ما را استثنا قرار داده و با او رابطه دوستی برقرار کرده‌اند. مادر این دانش آموز که دبیر ریاضی و عکاس آماتور اهل اینسبورگ است، در این رابطه گفت: به محض اینکه آنجا رسیدیم، بلافاصله چهار مارموت آلپی مهربان بدون هیچ ترسی نزدیک پسرم شدند و با پریدن به بالا و پایین، خوشحالی خود را از دیدن او به نمایش گذاشتند. انگار که این مارموت‌ها یکی از دوستان قدیمیشان را دیده بودند،ماتیو هم از آنها ترسی نداشت و خنده‌کنان، مدتی طولانی با آنها بازی کرد.

 

 

 

 

 

ساخت پیست دومیدانی برای یک مجتمع آموزشی کودکان در چین!

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار