به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، از سالهای صدا و سیمایی لاریجانی و پخش کنفرانس برلین و چراغ و هویت و تشنه شدن رادیکالهای اصلاحطلب به خون علی لاریجانی سالهای زیادی میگذرد و حالا این جماعت رانده شده از ناطقنوری و مانده شده در کاندیداهای خودشان، سراغ علی لاریجانی رفتهاند؛ اصولگرایی که وقتی رئیس سازمان صدا و سیما بود و دولت در دست اصلاحطلبان، به دستور محمد خاتمی، رئیسجمهور اصلاحات برای مدتی از هیئت دولت اخراج شد؛ اما حالا چه شده است که گذر اصلاحطلبان به همین لاریجانی اخراجی از هیئت دولت اصلاحات افتاده است؟
رسانههای اصلاحطلب این روزها همه اختلافات لاریجانی با طیف پایداری را یک به یک لیست میکنند؛ اما از فحاشیهای سال ۷۹ به لاریجانی پس از پخش کنفرانس برلین سخنی به میان نمیآورند و ترجیح میدهند در خاطرهها نباشد که پس از پخش آن ۳۰ دقیقه از شبکه اول سیما، اصلاحطلبان تا مرز تکفیر علی لاریجانی پیش رفتند و وسط خیابان شعار میدادند سیمای لاریجانی تعطیل باید گردد! حالا راه ندادن رئیس سازمان صدا و سیما به هیئت دولت اصلاحات که بماند!
با بیان اینکه تفرقهانگیزی، خشت اول سیاست اصلاحطلبان است هر مدلی که بخواهیم این یارگیری اصلاحطلبان از میان اصولگرایان را تفسیر کنیم، خشت اول آن تفرقهانگیزی میان اصولگرایان خواهد بود. اصلاحطلبان مهارت زیادی در دو قطبیسازی جامعه دارند و حالا قصد دارند همان دو قطبیسازی را میان اصولگرایان نیز کلید بزنند. آنها با دو قطبیسازی جامعه، هویت خود را در مواجهه با حریف تعریف میکنند و زیستشان در غوغای تقابل با رقیب سیاسی شکل پررنگتری به خود میگیرد و با دو (یا چند) قطبیسازی گروه حریف، خط تفرقهاندازی میان آنان را دنبال میکنند. از همان آغاز سخن گفتن رسانههای اصلاحطلب در مورد علی لاریجانی، او را «اصولگرای میانهرو» مینامند تا دو قطبی تندرو و میانهرو در میان اصولگرایان یک اصل غیرقابل انکار تلقی شود.
فراتر از رسانههای اصلاحطلب، عطریانفر هم که این سالها کمتر و کمتر به میدان سیاست پا نهاده، همراهی اصلاحطلبان با لاریجانی را لازم میداند: «نباید در این تردید کنیم که اندیشه معتدل و معقول آقای لاریجانی به مجلس راه پیدا کند. به نظر من حتی نه تنها ایشان و همفکرانشان باید وارد مجلس شوند، بلکه اصلاحطلبان تلاش کنند اگر وی در جایگاه ریاست مجلس هم قرار گرفت با او همراه باشند. باید در نظر بگیریم اگر ریشه ایشان اصولگرایی است، اما روند مدیریتی او در مجلس اصلاحطلبانه است.»
درباره چرایی این تظاهر به حمایت تاکید میکند که اصلاحطلبان با توسل به شیوههای مشابه درباره روحانی و... میخواهند نداشتن پایگاه اجتماعی را بپوشانند و هم رد پای نقشآفرینی در فتنه را پاک کنند.
منبع: کیهان