کد خبر:۳۵۴۲۰۰

دعوت معاونت علمی از پژوهشگران برای تدوین طرح ناوبری هوایی کشور

ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی با اعلام فراخوانی از کلیه پژوهشگران، متخصصان و فعالان برای تدوین طرح ملی ناوبری هوایی کشور دعوت به عمل آورد.

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی، معاونت علمی به منظور تدوین برنامه جامع و بلند مدت کشور متناسب و همگام با روند جهانی هوانوردی و سیاست‌های دفتر منطقه‌ای خاورمیانه (ضمن رعایت حاکمیت ملی)، با اعلام فراخوان جهت تدوین "طرح ملی ناوبری هوایی کشور"، از کلیه پژوهشگران، متخصصان و فعالان این حوزه جهت ارائه طرح پیشنهادی دعوت همکاری به عمل آورد.

 

از جمله محورهای این طرح می‌توان به حوزه‌های برنامه ریزی، تشریح برنامه ناوبری هوایی جهانی و مسئولیت مناطق و کشورها، تشریح وضع موجود کشور و تشریح برنامه دفتر منطقه‌ای ایکائو و الزامات کشورهای عضو اشاره کرد.

 

همچنین تعیین زیر بخشهای مشمول طرح در صنعت حمل ونقل هوایی کشور، تدوین نقشه راه بیست سال آینده کشور و تشریح امکانات و فرصت‌ها جهت پیاده سازی برنامه از دیگر محورهای تعیین شده در طرح ملی ناوبری هوایی کشور است.

 

بخش حاکمیت - سازمان هواپیمایی کشوری، ارائه دهنده سرویس ناوبری هوایی شرکت فرودگاه‌های کشور و استفاده کنندگان از فضای پروازی، شامل شرکت‌های هواپیمایی زیربخش‌های مشمول این طرح در صنعت حمل و نقل هوایی کشور هستند. همچنین سازندگان وسایل پرنده، سامانه ها و تجهیزات مربوط و تجهیزات زمینی ارائه سرویس ناوبری هوایی و نرم افزارهای مرتبط از دیگر زیربخش‌های مشمول این طرح در صنعت حمل و نقل هوایی کشور به شمار می‌روند.

 

در راستای نیل به اهداف یاد شده ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در نظر دارد جهت تدوین طرح ملی ناوبری هوایی کشور، از کلیه پژوهشگران، متخصصان و فعالان این حوزه جهت ارائه طرح پیشنهادی دعوت به عمل آورد.

 

علاقهمندان میتوانند از زمان اعلام فراخوان به مدت دو هفته، طرح های پیشنهادی خود را در محورهای اشاره شده فوق و در قالب فرم پیوست تکمیل و جهت بررسی به آدرس الکترونیکی ستاد هوایی و هوانوردی، IATDH@isti.ir ارسال کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار