به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، در ادامه رقابت های کشتی آزاد قهرمانی جهان در تاشکند امروز در وزن 97 کیلوگرم رضا یزدانی در دور اول با نتیجه 10 بر صفر سومیت از هند را شکست داد.
وی در دور دوم ماگومد موسی یف قهرمان آسیا از قرقیزستان را با نتیجه 9 بر 3 شکست داد (یزدانی به دلیل آسیب دیدگی زانوی موسی یف با وی مدارا کرد).
بزدانی در دور سوم و در مرحله یک چهارم نهایی در حالی که از ناحیه سر دچار مصدومیت شد مقابل شامیل اردوغان (احمد اف) کشتی گیر روسی الاصل مطرح ترکیه با نتیجه 8 بر صفر مغلوب شد و تا برای ادامه حضور در این تورنمنت منتظر حضور این کشتی گیر در دیدار فینال بماند.
دقایقی قبل اردوغان در نیمه نهایی برابر عبدالسلام گادیسوف قرار گرفت و در یک دیدار نفسگیر 3-1 باخت. همین شکست و ناکامی اردوغان در صعود به فینال باعث شد تا یزدانی نیز شانس ادامه رقابت را از دست بدهد و یکی از حذف شده های بزرگ امسال لقب بگیرد.
یزدانی در حالی از گردونه رقابت ها بیرون رفت که سال قبل در همین رقابت ها قهرمان شده بود و امسال نیز یکی از شانس های تصاحب مدال بود.