به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، در شرایطی شیخ فوتبالیها از رای کمیته اخلاق درباره ماجرای امیر قلعه نویی و حواشیاش میگوید که به نظر میرسد این موضوع با نواقصی جدی همراه است.
در ماه های قبل بود که چندین مصاحبه درباره پشت پرده برخی تصمیمات فنی در باشگاه استقلال تهران گرفته شد. آغاز کار نیز با جواد نکونام، کاپیتان تیم ملی و بازیکن فصل قبل این تیم بود که اکنون در اسپانیا حضور دارد. او سرسلسله مباحثی شد که برخی تصمیم های فنی سرمربی کنونی استقلال را زیر سوال قرار می داد. در این میان، از یکی از نزدیکان امیر قلعه نویی نیز نام برده می شد.
این گفت و گوها به شخصی اشاره داشت که همواره در کنار امیر قلعه نویی حضور داشته و برخی وی را تصمیم ساز سرمربی می دانستند. "م.ع" در این گفت و گوها متهم شده بود که برای در ترکیب قرار گرفتن برخی بازیکنان و مواردی این چنینی، مطالبات غیرمعقول و خارج از قواعدی داشته است. این ماجرا سرآغاز بحث های فراوانی در هفته های اخیر شد تا حکمی از سوی کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال صادر گردید که با شگفتی بسیاری همراه شد.
یک حکم جالب!
وقتی خبر احکام صادر شده از سوی کمیته اخلاق منتشر شد، بسیاری با تعجب میپرسیدند که چه اتفاقی در حال روی دادن است. کمیته ای که از سوی یک عضو سابق باشگاه استقلال اداره می شود، مجازات هایی را برای تمام اشخاصی که درباره فرد نزدیک به قلعه نویی صحبت کرده بودند، صادر کرد. در این رای هیچ محرومیت و جریمه ای متوجه سرمربی تیم فوتبال استقلال و فرد نزدیک به وی نشد؛ اما سید ایمان موسوی بازیکن کنونی فولاد خوزستان و حسین کعبی به دو جلسه محرومیت و پرداخت ۴۵ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شدند. مهدی رحمتی هم تنها توبیخ شد.
در این بین، هیچ اشاره ای به طرف مقابل نشده بود. علی اکبر محمدزاده، رئیس کمیته اخلاق که خود در باشگاه استقلال فعالیت می کرده، می گوید: "این رای طبق آئین نامه کمیته اخلاق، بندهای ۲۹،۳۰ و ۶۹ و ماده ۱۳ آئیننامه کمیته انضباطی فدراسیون صادر شده است. پرونده جواد نکونام همچنان مفتوح است. ما از طریق دبیر کل فدراسیون خواسته ایم این بازیکن مدارک و اسناد خود را در مورد قلعهنویی و اظهاراتش علیه این مربی را برای ما به صورت نامه مکتوب پست کند."
وی درباره فرد نزدیک به قلعه نویی که سر پل بسیاری از موارد مطرح شده است، اظهارات جالبی دارد. "ما با این فرد به صورت جداگانه چند ساعت صحبت کردیم. خودش بیان کرد دیگر نزدیک قلعهنویی نیست و گویا از سوی سرمربی تیم فوتبال استقلال طرد شده است. تردید نداشته باشید جدایی این فرد از قلعهنویی در رای صادر شده ما تاثیر گذار بوده است." به همین سادگی. صرف ادعا موجب شد تا حکم به برائت داده شود!
این قصه سر دراز دارد
اما این پایان ماجرا نبود. حجت الاسلام علیپور که مسئول مبارزه با فساد در فوتبال است، در این رابطه اظهاراتی داشت که پرده از مواردی قابل توجه بر می دارد. وی اشاره به اتفاقاتی دارد که در گذشته روی داده؛ اگرچه تمام ماجرا را نمی گوید و آن را به آینده موکول می کند. "از سه سال قبل هم این پرونده مفتوح بوده. ستاد رسیدگی به تخلفات فوتبال، اداره حراست فوتبال و حراست سازمان ورزش این پرونده را بررسی کرده بودند. حتی غلظت این موضوع به حدی بود که دو سال پیش مطرح و منجر به صدور نامه رسمی محرمانه اداره حراست به باشگاه استقلال مبنی بر لزوم اخراج، طرد کردن این فرد و راه ندادنشان به تمام اماکن ورزشی گردید."
وی می افزاید: "طبق شنیدههای ما یکی از دلایل برخورد وزیر محترم با رئیس وقت هیات مدیره استقلال هم این مساله بود. پروندهای که چنین سابقه ای دارد و موضوعی با چنین اهمیت مورد بررسی قرار گرفته، دارای علامت سوال بزرگی است که باید پاسخ دهند. آقای محمدزاده باید پاسخ بدهد که چرا به موارد میدانی ذیرربط با این موضوع توجه نشده و چرا وقتی شخصیتی مثل کاپیتان جمهوری اسلامی ایران که هیچگاه در چنین پروسههایی ورود نمیکند فریادش بلند شده بررسی کاملی انجام نشد." اینها البته بخشی از ابهاماتی است که این روزها وجود دارد و جوابی برای آن وجود ندارد. چه اتفاقی منجر به صدور چنین احکامی شده، خود بر ابهامات می افزاید و شائبه هایی را نیز در پی داشته است.
به نظر می رسد، مسئولان فوتبال و نهادهای نظارتی باید با دقت بیشتری به صحبت های اخیر شیخ فوتبال توجه داشته باشند. برخی منابع آگاه نیز از وجود برخی اطلاعات می گویند که می تواند حواشی تکان دهنده ای را درباره این ماجرا در پی داشته باشد. از سویی، این اولین پرونده کمیته اخلاق فدراسیون بود که نشان داد نمی توان انتظار چندانی از آن داشت و می طلبد تجدید نظر جدی در آن از سوی مقامات ارشد فدراسیون صورت گیرد.
منبع: جهان نیوز