کلاهبرداران سایبری در کمین دانشجویان
کد خبر:۳۵۶۲۶۷

کلاهبرداران سایبری در کمین دانشجویان

پلیس فتای سمنان از دانشجویان خواست هنگام پرداخت شهریه دانشگاه به صورت اینترنتی، نکات امنیتی را رعایت کنند و مراقب کلاهبرداران سایبری باشند.

به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، پلیس فتای سمنان از دانشجویان خواست هنگام پرداخت شهریه دانشگاه به صورت اینترنتی، نکات امنیتی را رعایت کنند و مراقب کلاهبرداران سایبری باشند.

 پلیس فتای سمنان با آرزوی موفقیت برای دانشجویان عزیز در آغاز سال تحصیلی از آنها خواست تا در هنگام پرداخت شهریه دانشگاه به صورت اینترنتی، نکات امنیتی را رعایت کنند. پلیس فتای سمنان به دانشجویان  توصیه کرد در صورت امکان از مکان‌های عمومی برای پرداخت اینترنتی شهریه استفاده نکنند و در صورت مراجعه به نت‌سراها نکات زیر را رعایت کنند: - هنگام مراجعه به نت‌سراها خود از سیستم استفاده و شهریه را پرداخت کنند و هیچگاه اطلاعات کارت خود را در اختیار فرد یا افراد شاغل در کافی‌نت‌ها قرار ندهند و در صورت کمک و راهنمایی خواستن از افراد مطمئن کمک بگیرند. - هیچ‌گاه در تماس تلفنی یا هنگام صحبت با دوستان، شماره حساب و رمز خود را به زبان نیاورند. - در هنگام پرداخت‌ اینترنتی باید از کیبوردهای مجازی تعبیه شده در صفحات پرداخت (درگاه بانک‌ها) یا کیبورد مجازی ویندوز استفاده کنند. - بدون فاصله پس از انجام عملیات پرداخت به دستگاه‌های خودپرداز مراجعه کرده و رمز دوم کارت خود را تغییر دهند.

 

 

منبع: وطن امروز

 

پربازدیدترین آخرین اخبار