کد خبر:۳۵۶۳۷۰

برگزاری ششمین استارتاپ ویکند ایران در شیراز

از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ششمین استارتاپ ویکند ایران، اواخر هفته جاری در شیراز برگزار خواهد شد و طی آن شرکت کنندگان در 54 ساعت طرح کسب و کار خود را ارائه می‌دهند.

به گزارش گروه علمی "خبرگزاری دانشجو" از تیرماه سال جاری معاونت علمی با راه اندازی مرکز شتاب‌دهی نوآوری زیر نظر پارک فناوری پردیس، 5 رویداد استارتاپ ویکند در شهرهای تهران، زنجان، مشهد و ارومیه برگزار کرده است و ششمین دوره این رویداد از 26 تا 28 شهریورماه سال در شیراز برگزار می‌شود.

 

قرار است 100 برنامه استارتاپ ویکند با حمایت معاونت علمی در طول 3 سال برگزار شود که طی آن، 10 هزار نفر دانشجو تحت آموزش‌های کارآفرینی و کسب و کار قرار خواهند گرفت.

 

استارتاپ ویکندها با رویکرد آموزشی- تجربی، در سه روز پایانی هفته برگزار می‌شود و در آن برنامه نویسان، بازاریاب‌ها، گرافیست‌ها و مدیران تجاری در این دوره‌ها براساس ایده‌هایشان، گروه تشکیل می‌دهند و در 54 ساعت متوالی روی ایده‌هایشان بحث و بررسی و کار می‌کنند.

 

در استارتاپ ویکند شیراز، طیف‌های مختلف دانشجویان و متخصصان قرار است گرد هم بیایند و در حوزه‌های مختلف تشکیل گروه بدهند. موضوعاتی همچون سلامت، بازی‌های رایانه ای و IT در پزشکی در دست بررسی است که با آغاز این استارتاپ و تشکیل گروه توسط شرکت کنندگان، ایده پردازی‌ها آغاز و سپس ایده‌های نهایی شده، به اجرا در می‌آیند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار