کد خبر:۳۵۶۷۱۸

رهبر انقلاب در کدام بیمارستان بستری بودند

رهبر معظم انقلاب عمل جراحی موفقیت آمیز و دوره درمان تا کسب سلامتی کامل را در بیمارستان دولتی شهید رجایی گذراندند.

به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری صبح دوشنبه هفته گذشته با انتشار خبر رسمی از عمل جراحی موفقیت آمیز رهبر انقلاب در یک بیمارستان دولتی خبر داد.

 

همچنین پروفسور دکتر مرندی، رئیس تیم پزشکی رهبر معظم انقلاب ساعتی بعد از عمل جراحی در گفتگو با واحد مرکزی خبر با اشاره به تأکید رهبر انقلاب در خصوص انجام عمل در یک بیمارستان دولتی، افزود: رهبر انقلاب تأکید داشتند که مزاحمتی برای سایر بیماران انجام نشود، لذا عمل صبح زود انجام شد.

 

بر این اساس شنیده های خبرنگار "رویکرد" حاکی از آن است که عمل جراحی موفقیت آمیز رهبر انقلاب در بیمارستان دولتی شهید رجایی انجام شد. الحمدالله ایشان بعد از گذراندن دوره درمان و کسب سلامتی کامل، صبح امروز از بیمارستان مرخص شدند.


رهبر انقلاب اسلامی همچنین پیش از ترک بیمارستان، از آیت الله مهدوی‌کنی رییس مجلس خبرگان نیز عیادت کردند.

 

آیت الله مهدوی کنی از 22 مردادماه در بیمارستان شهید رجایی بستری شده است.

 

منبع: رویکرد

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۵
عزیز دلبندم اینو که خود تلویزیون اعلام کرد!!! (زمان ترخیص آقا)
0
7
ناشناس
۲۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۸
?
پربازدیدترین آخرین اخبار