کد خبر:۳۵۶۸۷۶
خواندنی‌ترین اخبار فضای مجازی؛

به احمدی‌نژاد گفتیم از تهران بروید!/ اقدام ترکیه پس از محکومیت ایران در پرونده کرسنت/ ترویج عرفان های کاذب توسط یک بازیگر/ "محمد‌جواد ظریف" و همسرش در یک نمایشگاه

افتتاح پنجمین جشنواره زنان و تولید ملی، اوکراینی‌ها و پوتین، 20 سال زندگی با همسر جعلی، وزارت علوم: مجوز باطل شد، عادت عجیب پیرمرد چینی، پروین از «نان» ، «نان» در می آورد، حمله بیرحمانه بی‌بی‌سی به فرهنگ افغانستان و... از اهم اخبار متنوع منتشر شده طی امروز در فضای مجازی بودند.

گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»- اخبار فضای مجازی آنقدر متنوع، پرتعداد و گسترده است که کمتر کاربری توانایی بررسی همه آنها را دارد. در این بین گاهی مجبور می‌شویم زمان‌های طولانی را برای خواندن اخبار در فضای اینترنت سپری کنیم.

 

گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو» با توجه به علاقه مخاطبان جهت آگاهی از اخبار متنوع، می‌کوشد تا با ارائه بسته خبری از «خواندنی ترین اخبار فضای مجازی»، کوتاهترین مسیر را برای دسترسی کاربران این خبرگزاری به اخبار جذاب و گوناگون فراهم آورد.

 

 

 

افتتاح پنجمین جشنواره زنان و تولید ملی

 

 

 

 


فروش دستمال توالت با عکس پوتین


سیاست های ولادیمیر پوتین رییس جمهور روسیه در قبال اوکراین خشم برخی از مردم اوکراین به ویژه غربگرایان ساکن در مناطق غربی اوکراین را برانگیخته است. پس از بحران اوکراین برخی شرکت های تولیدی نقش و تصویر پوتین را روی دستمال های توالت کشیده و به فروش می رسانند. تصویر زیر غرفه فروشگاهی در شهر "لویو" در اوکراین است.

 

 

 

عکس: مصاحبه 16 سال قبل نجف زاده با علی پروین

 

 

 

 

 

20 سال زندگی با همسر جعلی!

 

ایسنا: سال‌ها پیش یک زن جوان سعودی که در مقابل دادگاه به همراه مادرش منتظر یک تاکسی بودند تا آنها را به خانه برساند، هرگز فکر نمی‌کرد که این راننده تاکسی مسیر زندگی‌اش را عوض کند. «ام مشعری»، 18 سال پیش همراه مادرش سوار یک تاکسی شد که راننده آن جوانی خوش سیما، خوش صحبت و مودب بود و در طول مسیر، سفره دلش را برای این مادر و دختر باز می‌کند و می‌گوید در کمال ناامیدی به دنبال یافتن یک همسر مناسب است. مادر دختر که جذب شخصیت راننده تاکسی شده بود بلادرنگ دخترش را برای همسری به این مرد پیشنهاد می‌کند. راننده جوان که گویا آماده این پیشنهاد بود، با تشکر از پیشنهاد باارزش مادر با آن موافقت کرد و مادر «ام» نیز از او دعوت کرد تا فردا به منزل آنها برود.

 

«ام» می‌گوید: این مرد جوان فردای آن روز همراه با دو شاهد مرد و مسن به خانه ما آمد و در حضور آنها به عقد هم درآمدیم. از آنجا که در خانه ما مردی زندگی نمی‌کرد، مادرم از او خواست که در خانه ما زندگی کند و او نیز پذیرفت. مشعری در ادامه گفت: با گذشت دو سال از ازدواجمان نخستین دخترم متولد شد که اکنون 18 سال دارد. همسرم، دخترم را به بیمارستان برد و با نام خانوادگی خود برایش شناسنامه گرفت. سال‌ها گذشت و مادرم از دنیا رفت. ما در آن زمان صاحب سه فرزند پسر نیز شده بودیم که همگی با نام خانوادگی همسرم شناسنامه گرفتند. همه چیز خوب پیش می‌رفت که ناگهان یک خبر زندگی ما را ویران کرد.

 

مشعری در ادامه گفت: یک روز مردی در خانه ما را زد و وقتی از وی خواستم خودش را معرفی کند، وی گفت: من به تازگی متوجه شدم که دختر شما با شماره ملی من به جای شماره ملی همسرتان خود را ثبت نام کرده است و در واقع الان دختر من محسوب می‌شود.

 

وی گفت: این خبر به حدی تکان دهنده بود که نمی‌دانستم به آن مرد یا همان همسرم چه باید بگویم. اما در نهایت با همسرم تماس گرفتم و درباره تهمت‌های این مرد با وی صحبت کردم و همسرم بالاخره اعتراف کرد که شهروندی سعودی نیست بلکه یک خارجی است که به طور غیرقانونی و با هویت جعلی در عربستان زندگی می‌کند. او از من خواست دیگر با او تماس نگیرم و از آن روز تاکنون از زندگی من به طور کامل محو شده و هیچ خبری از او ندارم.

 

ام مشعری گفت: پس از 18 سال زندگی عاشقانه متوجه شدم که همسرم با یک هویت جعلی با من ازدواج کرده و با همان کارت ملی برای فرزندانم شناسنامه گرفته است. این مسئله مشعری و فرزندانش را دچار مشکلات عدیده‌ای کرد به خصوص اینکه مسئولان مدرسه بارها از فرزندانش خواسته‌اند که پدرشان را به مدرسه بیاورند. وی گفت: تاکنون به ادارات و سازمان‌های مختلف دولتی رفته‌ام اما هیچ‌کس هیچ کاری برایم نکرده و نمی‌کند.

 

 

 

اقدام ترکیه پس از محکومیت ایران در پرونده کرسنت

 

جهان: بعد از محکومیت ایران در پرونده کرسنت، ترکیه نیز نسبت به قرارداد گازش با ایران مدعی شده و از ایران به ارزش ۵/۲ میلیارد دلار درخواست خسارت نموده است.

 

 

ترویج عرفان های کاذب توسط یک بازیگر

 

جهان: گفته می شود یکی از بازیگران سینما با کمک همسرش مؤسسه ای را راه اندازی کرده که در آن عرفان های کاذب غربی و آمریکایی ترویج می شود. همسر وی دائما به آمریکا سفر می کند.

 

 

 

 

لحظه بازشدن دریچه سد

 

 

 

وزارت علوم: مجوز باطل شد/به احمدی‌نژاد گفتیم از تهران بروید!



صراط:مدیرکل دفتر آموزش عالی غیردولتی وزارت علوم از ارسال نامه وزارت علوم به محمود احمدی‌نژاد درباره عدم مجوز فعالیت دانشگاه ایرانیان خبر داد. کارن ابری‌نیا مدیرکل دفتر آموزش عالی غیردولتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درباره دانشگاه بین‌المللی ایرانیان به تسنیم گفت: وزارت علوم طی نامه‌ای به آقای دکتر احمدی‌نژاد اعلام کرده که فعالیت آموزشی و پژوهشی این دانشگاه نمی‌تواند ادامه داشته باشد و از آنجایی که شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبه گذشته خود را بلااثر کرده، هیچ مصوبه‌ای در شورای گسترش وزارت علوم به عنوان مجوز فعالیت این دانشگاه وجود ندارد. وی افزود: در این نامه تاکید شده که هرگونه فعالیت آموزشی، پژوهشی و دانشگاهی این دانشگاه عواقب حقوقی را برای مسئولان آن در پی خواهد داشت.

مدیرکل دفتر آموزش عالی غیردولتی وزارت علوم درباره درخواست مجدد مجوز برای این دانشگاه، گفت: این دانشگاه هم مانند سایر دانشگاه‌های غیرانتفاعی می‌تواند درخواست مجوز داشته باشد، اما وجود دانشگاه غیرانتفاعی در شهر تهران اشباع شده و این مجوز می‌تواند برای خارج از تهران مورد بررسی قرار گیرد.

 

وزارت علوم : لغو فعالیت به دانشگاه ایرانیان ابلاغ شد

در این خصوص مهر هم نوشت: مدیر کل دفتر آموزشهای غیردولتی غیرانتفاعی وزارت علوم، اعلام کرد که ابلاغیه ابطال فعالیت دانشگاه ایرانیان از سوی این وزارتخانه برای مدیران دانشگاه ارسال شد. کارن ابری نیا در این باره، گفت: دانشگاه ایرانیان از نظر وزارت علوم به رسمیت شناخته نمی شود و ابلاغیه ای از سوی این وزارتخانه به صورت مکتونب به دانشگاه ایرانیان ارسال شد. او ادامه داد: بر اساس این ابلاغیه، وزارت علوم به دانشگاه ایرانیان اعلام کرد که طبق مصوبه 27 خردادماه سال 93، مصوبه 25 تیرماه سال 93 که اجازه فعالیت به دانشگاه ایرانیان را داد، بلاثر و فاقد موضوع است.

 

به گفته مدیر کل دفتر آموزشهای غیردولتی غیرانتفاعی وزارت علوم، بر اساس این ابلاغیه، تاسیس موسسه "آموزش عالی ایرانیان" در شورای گسترش ذکر نشده و این موسسه فاقد مجوز است در نتیجه هر گونه فعالیت آموزشی و پژوهشی و امور مربوط به آن فاقد وجاهت قانونی است. او گفت: وزارت علوم فرصت دیگری برای کسب مجوزهای لازم به دانشگاه ایرانیان نداده است.

 

 

آخرین عکس یک مبارز بزرگ

 

جام جم: عمر مختار، مبارز سیاسی و رهبر قیام لیبی علیه استعمار ایتالیا در سال 1858 میلادی دیده به جهان گشود. وی پس از آن که شهر بن‌غازی در سال 1911 مورد تهاجم ایتالیایی‌ها قرار گرفت، نیروی ملی پایداری را پدید آورد و مدت 20 سال در برابر اشغالگران به مقاومت پرداخت.

 

او پس از عمری مبارزه در راه استقلال وطن در برابر اشغالگران در سال 1931 گرفتار گروهی از سربازان ایتالیایی شد، اما مردانه به مقاومت پرداخت و سرانجام در 16 سپتامبر همان سال به دار آویخته شد.

 

او در غربی‌ترین منطقه از سرزمین‌های اسلامی به همراه سنوسی‌های لیبی مبارزه‌ای سخت را علیه اشغالگران ایتالیا در پیش گرفت و توانست راه و طریق خاصی را در مبارزه با استعمار در جهان اسلام به ثبت برساند.

 

در این میان برخی علمای وقت ایران نیز از قیام عمر مختار حمایت می‌کردند که از میان آنها می‌توان به اعلامیه آیت‌اللّه شریعت اصفهانی در طرفداری از جنبش سنوسی‌ها در لیبی علیه سلطه ایتالیا به عنوان نمونه‌ای از این همدلی و همدردی یاد کرد.

 

عمرمختار، دقایقی پیش از اعدام

 

 

 

 

 

 

عادت عجیب پیرمرد چینی



یک پیرمرد چینی هرروز در جریان ورزش صبحگاهی خود عادت دارد از چندین پله به صورت غلطان پایین بیاید.

 

 

التماس دعا از یک پابرهنه

 

دفاع پرس: دکتر محمدکاظم کوهی که تحصیلات خود را در شهر هامبورگ آلمان و در رشته مولکولار بیولوژی با گرایش فیزیو توکسیکولوژی گذرانده و هم اکنون نیز استاد دامپزشکی دانشگاه تهران است، خاطره‌ای را از آغاز عملیات« بیت المقدس7» روایت کرده است.
 

دکتر محمدکاظم کوهی که در آن زمان رزمنده‌ای 19 ساله بوده است،می‌گوید:قرار بود عملیات «بیت‌المقدس۷» شروع شود.ما در منطقه «بنه» در «شلمچه» مستقر شده بودیم تا وارد عملیات شویم. هوا فوق‌العاده گرم و سوزان و واقعا دیوانه‌کننده بود. ظهر بعد از نماز که از سنگر نمازخانه بیرون آمدم دیدم کفشم را یکی اشتباهی پوشیده و رفته و در این منطقه هم چون همه برای عملیات آماده شده بودند هیچ امکان تدارکاتی اینچنینی وجود نداشت.

 

به سیدعلی آقای موسوی که فرمانده ما بود،گفتم:«کفشم نیست»،گفت:«به من می‌گفتی مواظبش می‌شدم.» به ناچار پاچه شلوارم را بالا زدم و بر روی شن‌های داغ و سوزان راه افتادم.دیدم همه می‌گویند: «التماس دعا برادر» و من هم با پای تاول‌زده و سوز فراوان

 

می‌گفتم:«محتاج دعاییم.» فهمیدم بچه‌ها فکر می‌کنند به دلیل تقوای زیاد و برای آب شدن گناهان من به عمد با پای برهنه بر روی شن‌های داغ راه می‌روم و حتی بعدا این موضوع را در دل نوشته یکی از بچه‌ها(رزمندگان) از آن ایام دیدم.

 


ظریف و همسرش در یک نمایشگاه

 


باشگاه خبرنگاران: وزیر امور خارجه کشورمان تأکید کرد آثارِ نمایشگاه «رهایی» نشان دهنده‌ 6 دهه درد و رنج مردم فلسطین و چند سال رنج مردم غزه است. محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان به همراه همسرش با حضور در فرهنگسرای نیاوران از نمایشگاه تجسمی‌«رهایی» با موضوع غزه دیدن کرد.

 

 


مسن‌ترین موجود زنده ایران

 


باشگاه خبرنگاران: «سرو چهار هزار و پانصد ساله»، «مسن ترین موجود زنده ایران»، «دومین درخت کهنسال و ارگانیسم زنده جهان»، «دومین اثر طبیعی ایران ثبت شده در فهرست میراث ملی» تنها چند عنوان مهم سرو کهنسال ابرکوه است .

 

سرو ابرکوه یا سرو ابرقو، که با نام «پارسیک» شناخته می شود، در قسمت جنوب غربی شهر ابرکوه واقع شده و شهرت و اهمیت تاریخی به این شهر داده است. این درخت چهارهزار و پانصد ساله، بعد از قله سرفراز «دماوند» در تهران، دومین اثر طبیعی ایران است که در فهرست میراث ملی به ثبت رسیده است.

 

تنه این درخت، قطری در حدود 5/4 متر دارد که محیط تنه آن در روی زمین به یازده و نیم متر می رسد، همچنین شاخه های آن 85/1 متر قطر دارند وارتفاع آن 35 متر و محیط آن 18 متر است.

 

 

 

 

اردوی آمادگی تیم ملی دو و میدانی جانبازان و معلولین در آستانه بازی‌های پارآسیایی -اینچئون

 

 

 

پروین از «نان» ، «نان» در می آورد!

 

جام جم ورزشی: محمد پروین که مجبور شد در 27 سالگی فوتبال را کنار بگذارد این روزها چه می کند؟ محمد پسر علی پروین به دلیل آنچه که پیدا نکردن تیم در شان خانواده اش اعلام شد برای همیشه از فوتبال خداحافظی کرد.

 

تنها پسر علی پروین که البته با کمک پدرش فوتبالیست شد این روزها که دیگر کاری به فوتبال ندارد برای خود کار و کاسبی بسیار پر سود و پر رونقی را راه اندازی کرده است؛ شرکت تولیدی انواع نان فانتزی!

 

تولیدات کارخانه کوچک محمد پروین که 53 پرسنل دارد به تازگی وارد بازار هم شده است. محمد پروین ضمن رضایت از اینکه دیگر در فوتبال حضور ندارد می گوید که از نان ، نان در می آورد!
 

 


کلکسیون عجیب یک میوه فروش


باشگاه خبرنگاران: این مرد صاحب 30000 هزار برچسب میوه است که از مناطق مختلف دنیا جمع آوری شده اند. این مرد میگوید در میان برچسب ها برخی بسیار قدیمی هستند و از روی پیازهایی کنده شده اند که چندین سال در انبارهای مختلف آذوقه انبار شده بودند.


عده ای علاقه دارند تا تمبرهای مختلف را جمع کرده و تبدیل به کلکسیون نمایند. این افراد سال ها زمان و پول خرج می کنند تا بهترین و زیباترین کلکسیون را داشته باشند اما در مقابل افرادی که توان رقابت با کلکسیونرهای تمبر را ندارند به سراغ موارد عجیب تر می روند.

"کریستوفر کراوکور" مرد میوه فروش 56 ساله ای است که یکی از عجیب ترین کلکسیون های دنیا را در اختیار دارد. او صاحب یک کلکسیون کامل از برچسب روی میوه های تازه است. با این برچسب ها حتما برخورد داشته اید که روی موز یا سیب دیده می شوند.

 

این مرد صاحب 30000 هزار برچسب میوه است که از مناطق مختلف دنیا جمع آوری شده اند. این مرد میگوید در میان برچسب ها برخی بسیار قدیمی هستند و از روی پیازهایی کنده شده اند که چندین سال در انبارهای مختلف آذوقه انبار شده بودند.

 

این مرد مانند بسیاری از کلکسیونرها ساعت ها خود را با کتاب برچسب های عجیبش سر می کند. این کلکسیون باعث شده است تا همسر وی از او شکایت کند چرا که کریستوفر بیش از هرچیز دیگری برای برچسب هایش زمان می گذارد.

 

 

عجیب ترین لباس تاریخ بر تن یک تیم آلمانی

 

جام جم ورزشی: تیم مونیخ 1860 در برخی از بازی های خارج از خانه خود در بوندسلیگای دو لباسی را به تن می کند که دیلی میل انگلیس آن را عجیب ترین لباس تاریخ معرفی کرده است.

به گزارش جام جم ورزشی ، لباس تازه طراحی شده برای بازی های خارج از خانه تیم مونیخ 1860 آلمان بسیار عجیب است.
 

 

 

برداشت برنج از شالیزار‌های منطقه الموت قزوین

 

 

 

 

 


افغانستان زیر شلاق‌های فرهنگی بی‌بی‌سی


باشگاه خبرنگاران: شایسته کشور ما به عنوان همسایه افغانستان و کشوری که دارای ارتباط‌های گسترده تاریخی با این کشور است، نیست که کتاب‌های درسی در این کشور توسط آمریکایی‌ها و کشورهای اروپایی تدوین و منتشر شود.

 

همواره یکی از وظایف و برنامه‌های بی‌بی‌سی در طول سال‌های فعالیت آن، الگوسازی فرهنگی و ترویج فرهنگ منحرف غربی با بهانه ترویج مدرنیته و پیشرفت به ویژه در بین جوامع اسلامی‌بوده است. اکنون نیز بی‌بی‌سی فارسی در ادامه سیاست‌های حکومت انگلیس در تلاش است تا با ترویج فرهنگ اباهه‌گری غربی، مردم مذهبی کشور افغانستان را از فرهنگ دینی و بومی‌خودشان جدا کرده و آنها را به مرحله وادادگی فرهنگی برساند.

 

برخی از جشن‌هایی که در شهرهایی مانند لس‌آنجلس، لندن و برلین برگزار می‌شود، با آنکه هیچ سنخیتی با فرهنگ مردم افغانستان ندارد اما اکنون در شهرهای مختلف این کشور در حال انجام است. متاسفانه افغانستان به سبب جنگ‌های سالهای اخیر و حضور نیروهای اشغالگر خارجی و گروه‌های تروریستی مانند طالبان، چندان قانونمند نیست و شبکه‌های مختلف خارجی بدون توجه به ارزش‌های اسلامی‌مردم افغانستان به راحتی در جهت ترویج فرهنگ و هنجارهای مد نظر خود تلاش می‌کنند.

 

برنامه‌ای که امروز بی‌بی‌سی فارسی و دیگر رسانه‌های فارسی‌زبان بیگانه برای کشورهایی مانند افغانستان و تاجیکستان در پیش گرفته‌اند، در دوران حکومت پهلوی به ویژه دوران رضا خان در ایران پیاده شده است. به نظر می‌رسد ملت مسلمان افغانستان باید از تاریخ ایران نیز عبرت بگیرند و مراقب باشند تا مانند دوران محمدرضا پهلوی، کشورشان دچار استحاله فرهنگی نشود.

 

ترویج فرهنگ برهنگی و اباهه‌گری غربی از طریق شبکه‌های مختلف ماهواره‌ای در کشور افغانستان سبب بروز برخی از ناهنجاری‌های فرهنگی، اخلاقی و اجتماعی نیز شده است که آخرین مورد آن تجاوز به چند زن شوهردار افغانستانی توسط برخی از ارازل و اوباش پغمان در روزهای اخیر می‌باشد.

 

در ماجرای تجاوز جنسی اخیر در افغانستان که سبب جنجال‌های بسیاری در این کشور شد، در شب ۳۱ مرداد امسال تعداد ۱۰ نفر متجاوز راه شماری از مهمانان یک جشن عروسی را در محله ده عربان پغمان گرفتند، جواهرات، زیورات و پول نقد آنها را دزدیدند و به چهار زن به صورت گروهی تجاوز کردند.

 

کشور افغانستان از لحاظ فرهنگ بومی‌و دینی دارای نزدیکی بسیاری با مردم ایران است و در واقع این کشور جزئی از تمدن بزرگ ایران است. دانستن این موضوع مسئولان کشور ما را نیز موظف می‌کند که نسبت به وضعیت فرهنگی در کشور همسایه افغانستان احساس مسئولیت بیشتری داشته باشیم و در برابر تهاجم فرهنگی کشورهای غربی در این کشور فعالیت‌های موثری انجام دهیم.

 

شایسته کشور ما به عنوان همسایه افغانستان و کشوری که دارای ارتباط‌های گسترده تاریخی با این کشور است نیست که کتاب‌های درسی در این کشور توسط آمریکایی‌ها و کشورهای اروپایی تدوین و منتشر شود.

 

در ذیل تصاویری از برخی خبرهای رسانه دولتی انگلیس بی‌بی‌سی فارسی با هدف ترویج فرهنگ غربی در افغانستان آمده است:

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
یاسین
Iran (Islamic Republic of)
۲۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۲۱:۲۵
کم من ثناء جمیل لست اهلا له نشرته.
چه بسيار ثناى نيكو كه من لايق آن نبودم و تو از من بر زبانها منتشر ساختى.
6
1
a.y
۲۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۸
احسنت......!!!!!!
وزارت علوم : لغو فعالیت به دانشگاه ایران
Iran (Islamic Republic of)
۲۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۲۲:۱۵
وزارت علوم : لغو فعالیت به دانشگاه ایرانیان ابلاغ شد

در این خصوص مهر هم نوشت: مدیر کل دفتر آموزشهای غیردولتی غیرانتفاعی وزارت علوم، اعلام کرد که ابلاغیه ابطال فعالیت دانشگاه ایرانیان از سوی این وزارتخانه برای مدیران دانشگاه ارسال شد. کارن ابری نیا در این باره، گفت: دانشگاه ایرانیان از نظر وزارت علوم به رسمیت شناخته نمی شود و ابلاغیه ای از سوی این وزارتخانه به صورت مکتونب به دانشگاه ایرانیان ارسال شد. او ادامه داد: بر اساس این ابلاغیه، وزارت علوم به دانشگاه ایرانیان اعلام کرد که طبق مصوبه 27 خردادماه سال 93، مصوبه 25 تیرماه سال ۹۲که اجازه فعالیت به دانشگاه ایرانیان را داد، بلاثر و فاقد موضوع است.

مصوبه 25 تیرماه سال 93 که اجازه فعالیت به دانشگاه ایرانیان را داد، بلاثر و فاقد موضوع است.

به گفته مدیر کل دفتر آموزشهای غیردولتی غیرانتفاعی وزارت علوم، بر اساس این ابلاغیه، تاسیس موسسه "آموزش عالی ایرانیان" در شورای گسترش ذکر نشده و این موسسه فاقد مجوز است در نتیجه هر گونه فعالیت آموزشی و پژوهشی و امور مربوط به آن فاقد وجاهت قانونی است. او گفت: وزارت علوم فرصت دیگری برای کسب مجوزهای لازم به دانشگاه ایرانیان نداده است.
4
2
ناشناس
۲۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۰
که چی؟
جواد
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۹
جشنواره زنان :))))))
12
0
ناشناس
۲۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۰
همشون مرد هستن که!!!!
ناشناس
۲۷ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۲
جالبه رو لباس یکی از این مردها هم پرچم آمریکاست!!!
ابراهیم
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۴
دم پسر پروین گرم که شان خانوادگی رو میفهمه بعضی سیاستمدارهای ما شان کشورمون رو نمیفهمند.فکر کردند مسئول یک کشو عقب افتاده بی هویت هستند
3
0
استادباشی
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۷
بفرما! ترکیه هم دم درآورد! هی گفتند زنگنه یه برند بین المللیه!!!
حاج حسن با این چندین میلیارد می تونستی برای ما جوونا چقدر مشکل حل کنی...
2
0
استادباشی
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۰
می گم عمر مختار چرا اینقد با 1+5 مذاکره نمی کرد؟!!!!!! مگه کلید نداشت؟!
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار