به گزارش گروه علمی "خبرگزاری دانشجو" دکتر گئورک قره پتیان با اشاره به برگزاری جلسه مشترک با وزارت نیرو افزود: این جلسه در خصوص طرح کلان ملی شبکه هوشمند برق کشور بوده است که با حضور معاون امور تحقیقات ومنابع انسانی و همچنین مدیرکل امور تحقیقات این وزارتخانه و رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.
مجری طرح کلان شبکه هوشمند برق با اشاره به جزئیات مذاکرات انجام شده در این جلسه اظهار داشت: در این جلسه موافقت اولیه وزارت نیرو برای حمایت ازاجرای این پروژه کلان ملی اخذ شد.
وی ادامه داد: علاوه بر آن نحوه ادامه روند اجرای این طرح کلان ملی نیز با حضور مسئولان وزارت نیرو نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
قره پتیان همچنین یادآور شد: در این نشست در خصوص تدوین نقشه راه توسعه فناوری و نقشه راه اجرای شبکه هوشمند برق نیز به عنوان متمم قرارداد مذاکراتی صورت گرفت و بر این اساس مقرر شد تا این نقشه راه به گونه ای تدوین شود که برای ارائه به شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) و وزارت نیرو مفید باشد.
مجری طرح کلان شبکه هوشمند برق با اشاره به جزئیات این پروژه کلان خاطر نشان کرد: شبکه هوشمند برق ایران بر عکس سایر پروژههای کلان که دارای یک خروجی سخت افزاری است، پایه گذاری برای ایجاد یک سامانه شامل یک مجموعه از محصول نرم افزاری و سخت افزاری است.
وی شبکه هوشمند برق را شبکه شبکهها توصیف کرد و ادامه داد: در بسیاری از کشورها که چنین شبکههایی را پیاده سازی می کنند دارای برنامه بلند مدت 20 تا 30 ساله است و ما برای اجرای این پروژه سند چشم اندازی تعیین کرده ایم.
قره پتیان خاطر نشان کرد: در فاز اول این طرح چشم انداز 5 تا 10 ساله در نظر گرفته شده است.