کد خبر:۳۵۷۰۵۴

چون اینترنت نبود، باختیم!

خواهش می‌کنیم فکر بد نکنید، این بچه‌ها اینترنت را برای وب‌گردی و ارتباط با غیرفوتبالی‌ها نمی‌خواستند و اینترنت، ابزار کارشان بود!

به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، ملی‌پوشان امید فوتبال ایران که عادت کرده‌اند از طریق اینترنت در جریان پیشرفت‌های فوتبال روز دنیا قرار بگیرند و از طریق لاین، وایبر، ‌واتس‌آپ، فیسبوک، توئیتر و کوفت و زهرمار (!) تمرینات تیم‌های بزرگ دنیا را پیگیری کنند و با آنالیزورها و تئوریسین‌های مطرح در ارتباط باشند، در کره‌جنوبی اینترنت نداشتند و به ویتنام باختند.



خواهش می‌کنیم فکر بد نکنید، این بچه‌ها اینترنت را برای وب‌گردی و ارتباط با غیرفوتبالی‌ها نمی‌خواستند و اینترنت، ابزار کارشان بود!



از شوخی گذشته، از روزی که تیم ملی امید به اردوی چین رفت و سپس راهی کره‌جنوبی شد، ملی‌پوشان امید چندین بار از نداشتن اینترنت نالیدند و حالا که بدون اینترنت(!) ۴ بر یک به ویتنام باختند، روی‌مان به دیوار و زبان‌مان لال، یک لحظه به سرمان زد که به میلیاردرهای عزیز بگوییم؛ «اگر به جای اینکه تا این حد دنبال اینترنت باشید، دنبال فوتبال بودید، مقابل ویتنام ابزار خنده آسیا نمی‌شدیم.» البته، نه اینکه بچه‌ها خیلی دل‌نازک تشریف دارند، از گفتن این حرف پشیمان شدیم!


منبع: خبرورزشی

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار