کد خبر:۳۵۷۰۶۵

اجرای ترابردپذيري شماره‌ها تا سال ‌آینده/ آغاز صدور پروانه تلویزیون اینترنتی

قائم مقام سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديویي از تدوين دستورالعمل‌هاي اجرایي ترابردپذيري شماره‌ها خبر داد و گفت: كليات پروانه IPTV نيز در كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات تصويب شده و شركت‌هایي كه شرايط لازم را احراز كنند مي‌توانند پروانه دريافت كنند.
 اجرای ترابردپذيري شماره‌ها تا سال ‌آینده/ آغاز صدور پروانه تلویزیون اینترنتی

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، لطف‌اله سبوحي، قائم مقام سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديویي از تدوين دستورالعمل‌هاي اجرایي ترابردپذيري شماره‌ها خبر داد و خاطرنشان کرد: كليات ترابردپذيري شماره‌ها در كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات تصويب شده است و دستورالعمل‌هاي اجرایي آن بايد در همكاري نزديك با اپراتورها نوشته شود كه اميدواريم با انجام اين كار، تا سال آينده زمينه اجرایي شدن ترابردپذيري شماره‌ها را فراهم كنيم.

 

وي افزود: با اجراي ترابردپذيري شماره‌ها، فضاي رقابتي در بين اپراتورها ايجاد شده و مردم اين حق را دارند تا با حفظ شماره خود، از اپراتوري كه خدمات با كيفيت بهتر و تعرفه مناسب‌تر ارائه مي‌كند، سرويس بگيرند.

 

سبوحي اجراي رومينگ ملي بين اپراتورها، اصلاح پروانه‌ها، اعطاي پروانه ارتقاء تلفن همراه به نسل ۳ و بالاتر را از اقدامات رگولاتوري در يك‌سال گذشته عنوان كرد و گفت: اهميت پهن‌باند در شبكه ثابت نيز كمتر از شبكه‌هاي سيار نيست.

 

وي با اشاره به اينكه در حوزه پهن باند ثابت، تنوع بيش از حدي در اعطاي پروانه ارائه خدمات وجود داشته عنوان كرد: اين موضوع در قيمت نهایي ارائه سرويس نيز موثر بوده است و اگر اين پروانه‌ها در قالب‌هاي بزرگتر تجميع شود مي‌توانيم شاهد افزايش كيفيت و يا كاهش قيمت در خدمات باشيم.

 

قائم مقام سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديویي یادآور شد: اين گمانه‌زني به‌وجود آمده كه با تجميع پروانه‌ها انحصار به‌وجود مي‌آيد اما ما به دنبال اين هستيم كه در تعامل با اپراتورها و با مشاركت خود آنها نسبت به بازنگري  پروانه‌هاي PAP،SAP،ISP و ISDP اقدام كنيم و حذف هيچ يك از فعالان بخش در برنامه نيست.

 

سبوحي با اشاره به اينكه كليات پروانه IPTV نيز در كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات تصويب شده، افزود: پس از دريافت نظرات در جلسات مشترك با وزارت ارشاد و صدا و سيما، مقدمات صدور پروانه IPTV فراهم شده است.

 

وي درباره نحوه صدور پروانه IPTV گفت: روش رگولاتوري در اعطاي پروانه IPTV به صورت عمومي بوده و مزايده‌اي برگزار نخواهد شد و شركت‌هایي كه شرايط لازم را احراز كنند مي‌توانند پروانه دريافت كنند و با همكاري و مشاركت دارندگان پروانه شبكه‌هاي دسترسي نسبت به ارائه خدمات به كاربران نهایي اقدام كنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار