زنجان قهرمان ششمين دوره مسابقات قهرماني فوتسال بسيج كشور شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۷۰۹

زنجان قهرمان ششمين دوره مسابقات قهرماني فوتسال بسيج كشور شد

ششمين دوره مسابقات قهرماني فوتسال بسيج كشور در گروه شمال به ميزباني اردبيل برگزار شد كه در اين مسابقات زنجان به مقام قهرماني دست يافت.
به گزارش گروه ورزشي «شبکه خبر دانشجو»، تقي ملا، مسئول امور مشترك هيئت هاي ورزشي باشگاه مقاومت با اعلام اين خبر گفت: مسابقات فوتسال بسيج كشور در گروه شمال در چهار روز با حضور هشت تيم در اردبيل برگزار شد كه در روزهاي پاياني، تيم‌هاي گلستان و مازندران در مسابقه رده بندي به مصاف يكديگر رفتند و مازندران توانست با نتيجه 3 بر 1 از سد حريف خود بگذرد و مقام سومي را از آن خود كرد.
وي  افزود: همچنين در مسابقه نهايي، دو تيم قزوين و زنجان با هم ديدار كردند كه تيم زنجان موفق شد با نتيجه 6 به 4 قزوين را شكست دهد و به مقام قهرماني اين مسابقات دست يابد.
مسئول امور مشترك هيئت هاي ورزشي باشگاه مقاومت در پايان‌ تصريح کرد: تيم‌هاي زنجان و قزوين به عنوان تيم‌هاي اول و دوم اين مسابقات به ليگ فوتسال كشور راه يافتند./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار