آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۷۲۶۰
فاطمی را جو مسابقه گفت

درخشان: با این نتایج به صدر نزدیک می‌شویم/ بازیکن نباید برای خودش بازی کند

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: در تعطیلی لیگ که 50 روز است، فرصت خوبی برای بازسازی بزرگ داریم و بدنسازی خوبی انجام می‌دهیم که در دور برگشت آماده باشیم.

به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، حمید درخشان در کنفرانس خبری پس از دیدار تیم‌های فوتبال پرسپولیس و راه آهن از هفته نهم مسابقات لیگ برتر فوتبال (جام خلیج فارس) که با نتیجه دو بر یک به سود سرخپوشان به پایان رسید، گفت: از بازیکنانم تشکر می‌کنم چون آنها تلاش کردند و ما با کسب این نتایج به صدر جدول نزدیک می‌شویم.



وی افزود: جا دارد از هواداران پرسپولیس تشکر کنم و امیدوارم در هفته‌های آینده به تیم ما کمک کنند. ضمن اینکه از بازیکنانم تشکر می‌کنم چون آنها تلاش کردند و ما با کسب این نتایج به صدر جدول نزدیک می‌شویم.



حمید درخشان در مورد اینکه پرسپولیس به تحول زیادی نیاز دارد، گفت: صددرصد این موضوع را قبول دارم زیرا باید مشکلات‌مان را برطرف کنیم و کلی اشکال داریم که هفته به هفته باید این اشکالات برطرف شود.



وی در مورد حضور مکانی در دروازه پرسپولیس گفت: ما یک تیم کامل هستیم و تا هفته آخر همه بازیکنان باید به من کمک کنند. مکانی و نیلسون برای‌شان فرقی ندارد که کدام یک بازی می‌کنند.


سرمربی پرسپولیس در مورد اینکه چرا تیمش در نیمه دوم کم آورد، گفت: در تعطیلی لیگ که 50 روز است، فرصت خوبی برای بازسازی بزرگ داریم و بدنسازی خوبی انجام می‌دهیم که در دور برگشت آماده باشیم. این افتی که شما می‌گویید را قبول دارم.


وی در مورد اینکه در طول بازی به بازیکنانش تذکر زیادی می‌داد، گفت: سعی می‌کردم وظایف بازیکنان را به آنها یادآور شوم و قانون من این نیست که بازیکن برای خودش بازی کند. این درست نیست که یک بازیکن 5 بازیکن را دریبل کند، مطمئن باشید اگر در تیم من این کار را کند از تیم بیرون می‌ماند.


سرمربی پرسپولیس در مورد تعویض دوباره فاطمی گفت: اولین دلیلش خستگی عالیشاه بود و دلیل دومش هم این بود که فاطمی را جو بازی گرفت و از قسمت او دو موقعیت خوب به راه‌آهن رسید و او در بازی کپ کرده بود ولی ما نمی‌توانیم ریسک کنیم که یک جوان طوری عمل کند که ما خسارتش را بدهیم ولی فاطمی بازیکن آینده‌داری است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار