کد خبر:۳۵۷۳۱۲
درآمدی بر مواضع اخیر مقامات آمریکا؛

آقای اوباما! احمقانه‌تر از این نمی‌شود

بعد از سخنان رهبری درمورد تفریح روی تخت بیمارستان با شنیدن مواضع مقامات آمریکایی درمورد داعش، اما این سخنان وندی شرمن و سپس اوباما بود که به نوعی القا می‌کرد گویا واقعا و به دور از اغراق و تمسخر، این سخنان برای مخاطبان تفریح است.

به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، امیرمحمد بهشت‌آئین در همین خصوص یادداشتی کوتاه نوشته است که در ادامه می‌خوانید:

 

آقای اوباما! چه جالب است دو کشوری که بیش سه دهه اختلاف بنیادی‌شان می‌گذرد اما امروز یکی از آن‌ها از دیگری برای انجام یک خلاف، یاری می‌خواهد!

 

می‌گویند کفگیر آمریکا ته دیگ خورده است که تنها با انتشار چند فیلم از سوی «داعش» تاب نیاورده و علنا از ایران برای همکاری در مبارزه با گروهک‌های تروریستی کمک خواسته است.

 

منظور از این درخواست علنی، همان اخبار پشت پرده‌ای بود که رهبر انقلاب از درخواست‌های جان کری و معاونش از ظریف و عراقچی داشتند، وگرنه واضح است که در ظاهر، آمریکا باید بگوید که از ایران همکاری نمی‌خواهیم!

 

1- آمریکا واقعا چگونه می‌تواند ادعای یک ابر قدرت در جهان را داشته باشد؟ در حالی که «داعش» به راحتی با انتشار چند فیلم، رفتار یک کشور مدعی را قابل پیش‌بینی و البته فوق‌العاده احمقانه کرده است.

 

از طرفی، آیا آمریکا انقدر رقیبی چون ایران را کودک فرض کرده است که دست همکاری برای تشدید حضور نظامی‌اش در منطقه دراز می‌کند؟ تازه این ایران، همان کشوری است که بیش از سی سال از سوی آمریکا به عنوان تروریست متهم شده!

 

2- جالب تر اینکه وقتی آمریکا با موضع رهبر انقلاب در خصوص مبارزه با «داعش» مواجه شد، باز هم ساده‌لوحانه عمل کرد و در یک اقدام قابل پیش‌بینی، توسط معاون وزیر خارجه‌اش(وندی شرمن)، موضع تندی علیه ایران در خصوص مذاکرات هسته‌ای گرفت.

 

مبرهن است که چنین موضعی بلافاصله بعد از سخنان رهبر انقلاب، نشان دهنده درماندگی و نداشتن چاره از سوی آمریکاست.

 

3- آمریکا در آخرین بازی سیاسی که آغاز کرده، جایگاهی است که نه راه پس دارد و نه راه پیش! پس طبیعی است که به دنبال بی محلی ایران نسبت به ائتلاف پر سر و صدای ضد داعش، اوباما سخنرانی کند و سعی در ماله‌کشی فضای مخرب علیه آمریکا بکند.

 

حمایت از گروهک تروریستی داعش برای ایجاد ناامنی در سوریه، از جمله اقدامات غیر قابل انکار آمریکا و متحدانش است اما از اوضاع امروز منطقه، دو برداشت می‌توان عنوان کرد:

 

الف) اگر موضع امروز آمریکا در برابر داعش فرمایشی باشد، می‌شود گفت که درخواست همکاری از ایران برای مبارزه با داعش، هدفی جز آلوده کردن دست ایران به اقدامات تروریستی در و دخالت نظامی در عراق و ... نخواهد داشت.

 

ب) اما اگر آمریکا واقعا برای مهار داعش دچار مشکل شده باشد، باز هم نشان از احمق بودن دولتمردان غربی دارد، چرا که توان کنترل ساخته خود را نیز ندارند.

 

از هر وجه که به ماجرای آمریکا و داعش در عراق نگاه می‌کنیم، فقط می‌توان فهمید که آمریکا بعد از سال‌ها حضور در منطقه امروز نه تنها دستارودی برای خود نمی‌بیند بلکه مجال ادامه حضور را برای خود نمی‌بیند و حتی به قمیت طلب همکاری به دشمن دیرینه‌اش ایران، می‌خواهد دستش از منطقه کوتاه نشود.

 

منبع: خبرنامه دانشجویان

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۳۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۶
اما عده ای هنوز آمریکا را کدخدا می دونند!!!!!!!!!!
1
0
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۳۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۰
دیگه صریح تر از این هم میشه دریوزگی آمریکا را دید؟؟!!
اما بعضیا نمی خوان حقایق را باور کنند و بفهمند که آمریکا هیچ غلطی نمی تونه بکنه.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار