کد خبر:۳۵۷۶۴۲
آصفری در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

دولت یازدهم از اقدام سال گدشته درس بگیرد/ بارها ثابت شده است که آمریکا قابل اعتماد نیست

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: دولت یازدهم از اقدامات سال گذشته درس بگیرد، با گفتگوی تلفنی چیز عایدی مردم نشد بلکه آمریکا گستاخ‌تر شد.

محمدحسن آصفری در گفتگو با خبرنگار سیاست خارجی «خبرگزاری دانشجو»،‌ در مورد سفر رئیس‌جمهور به نیویورک و تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر غیرقابل اعتماد بودن آمریکایی‌ها اظهار داشت: در جمهوری اسلامی ایران همواره نظام ولایی وجود دارد و تمام اقدامات سیاست خارجی در بخش کلان با نظر مقام معظم رهبری باید تصمیم‌گیری شود و رئیس‌جمهور و دیگر روسای قوا باید ملاک اصلی خود را توصیه‌های مقام معظم رهبری قرار دهند. تا به این لحظه درایت رهبر معظم انقلاب اسلامی بوده است که ما تواستیم تمام تحریم‌ها و ترفندهای دشمنان را پشت سر بگذاریم.

 

وی تصریح کرد: مذاکره با آمریکا به هیچ‌عنوان درست نیست چراکه ما همواره هیچ تغییری در سیاست‌های آمریکا مشاهده نکردیم و آنها همواره با تحریم‌های جدید و اقدامات کارشکنانه عدم حسن‌نیت خود را بیشتر به معرض نمایش گذاشته‌اند. حتی گفتگو در مذاکرات هسته‌ای باید با این رویکرد صورت بگیرد که آنها هیچ‌گاه با ما صادق نبوده و ما نباید به آنها اعتماد کنیم. دولتمردان آمریکایی برای نشان دادن حسن‌نیت خود باید در درجه اول تحریم‌های اعمال شده علیه ایران را لغو کرده و تمام اموال بلوکه شده را بازگردانند.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: در آمریکا رئیس‌جمهور اراده‌ای از خود نداشته و تصمیم گیرنده اصلی کنگره است لذا اگر مقامات آمریکایی به دنبال روابط با ایران هستند باید حسن‌نیت خود را نشان دهند و اجازه دهند تا مذاکرات هسته‌ای به نتیجه برسد.

 

آصفری خاطرنشان کرد: مسئولین کشورمان باید آگاه و هوشیار باشند و اجازه ندهند تا اشتباهی خسارت جبران‌ناپذیری را ایجاد کند. دولت یازدهم باید از حوادث سال گذشته درس بگیرد چاکه نه تنها چیزی عاید مردم نشد بلکه دولتمردان آمریکایی گستاخ‌تر شده و تحریم‌های جدیدی علیه ملت ایران وضع کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار