کد خبر:۳۵۷۶۹۰

افخم: پیشنهاد ایران برای روز جهانی صلح،اعتدال و احترام به ارزش‌های ملت‌های جهان است

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان گفت: اعتدال و میانه‌روی و دوری از افراطی‌گری و نژادپرستی اصلی‌ترین پیشنهاد برای تحقق شعار امسال سازمان‌ملل به حساب می‌آید.
افخم: پیشنهاد ایران برای روز جهانی صلح،اعتدال و احترام به ارزش‌های ملت‌های جهان است

به گزارش گروه سیاست خارجی «خبرگزاری دانشجو»، مرضیه افخم در یادداشتی در خصوص تحقق شعار امسال سازمان‌ملل مبنی بر "حق ملت‌ها بر صلح" اظهار کرد: دوری از افراطی‌گری و نژادپرستی و در عین حال میانه‌روی احترام به ارزش‌های ملت‌های جهان، اصلی‌ترین پیشنهاد ایران برای تحقق این شعار می‌باشد.

 

وی گفت: در شرایط فعلی که گروه‌های تروریستی با حمایت برخی از قدرت‌های جهانی انواع و اقسام جنایات را مرتکب می‌شوند و یا رژیم صهیونیستی در غزه دست به یک کشتار عظیم می‌زند، نیاز به میانه‌روی و دوری از افراطی‌گری بیش از گذشته احساس می‌شود.

 

سخنگوی وزارت امورخارجه کشورمان مجمع عمومی سازمان ملل را بهترین فرصت برای مقابله با پدیده گفتمان افراطی‌گری دانست و خاطرنشان کرد: سازمان ملل متحد به عنوان مهم‌ترین نهاد بین‌المللی در جهان با توجه به ابزارهایی که در اختیار دارد در مجمع عمومی می‌تواند بهترین نوع برخورد را با گفتمان تندروی برقرار سازد.

 

افخم در پایان هدف انقلاب اسلامی ایران را در طول 35 سال اخیر در وهله اول صلح برای تمامی ملت‌های جهان دانست و تصریح کرد: انقلاب اسلامی ایران همواره از صلح و ثبات برای ملت‌های دنیا حمایت و پشتیبانی کرده و به دنبال حمایت از مظلومین در سراسر جهان بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار