کد خبر:۳۵۷۹۱۸

عرضه آخرین یافته‌های محققان کشور در حوزه نمک‌زدایی از آب‌های شور

سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی با برگزاری کنگره نمک‌زدایی آب‌های شور اقدام به عرضه توانمندی‌ها و دستاوردهای محققان کشور در این زمینه خواهد کرد.

به گزارش گروه علمی "خبرگزاری دانشجو" دومین کنگره، کارگاه و نمایشگاه بین‌المللی نمک زدایی از آب‌های شور در روزهای 28 تا 30 مهر ماه جاری با حمایت بانک توسعه اسلامی و همکاری اتحادیه همكاری‌های منطقه‌ای كشورهای حاشیه اقیانوس هند و دانشگاه‌های تهران، تربیت مدرس و شهید بهشتی و شرکت‌های دولتی و خصوصی فعال ایرانی برگزار می‌شود.

 

دکتر سهیلا شکرالله زاده معاون پژوهشی مرکز منطقه‌ای نمک‌زدایی و محیط‌زیست و دبیر علمی کنگره اظهار داشت: سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران میزبان این رویداد علمی در تهران است و بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده، روز 28 مهر ماه اختصاص به برگزاری کنگره داشته و در دو روز بعد کارگاه‌های تخصصی با دعوت از صاحب‌نظران بین‌المللی و ایرانی برگزار خواهد شد.

 

وی افزود: مقالات تخصصی به صورت مقاله کوتاه (2 تا 3 صفحه‌ای) و به زبان انگلیسی دریافت شده و مقالات برگزیده پس از تکمیل و داوری در یکی از مجلات علمی-پژوهشی انگلیسی زبان داخل کشور به چاپ خواهد رسید.

 

شكرالله زاده با بیان اینکه این کنگره با شرکت متخصصین صاحب نام بین المللی برگزار می‌شود، خاطر نشان کرد: در این کنگره در خصوص موضوعاتی چون نمک زدایی و ظرفیت‌های آبی موجود، فناوری‌های نوین در نمک‌زدایی (غشایی و حرارتی)، کاهش مصرف انرژی در شیرین سازی آب، استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر در این صنعت، اثرات زیست محیطی واحدهای شیرین سازی، توسعه غشاهای جدید، واحدهای هیبریدی در شیرین سازی آب، نانوفناوری در نمک زدایی و   مشکلات واحدهای صنعتی شیرین سازی بحث و بررسی خواهد شد.

 

معاون پژوهشی مرکز منطقه‌ای نمک‌زدایی و محیط‌زیست با اشاره به عناوین کارگاه‌های، ادامه داد: سیستم‌های هیبریدی در شیرین سازی آب،‌ فناوری‌های نوین در نمک‌زدایی (اسمز مستقیم ، نمک‌زدایی زیستی، استفاده از انرژی‌های تجدید پذیر)، نمک زدایی و محیط زیست (ارزیابی ریسک زیست محیطی و مدیریت شورابه تولیدی)، مدیریت منابع آب و نمک زدایی، نانوفناوری و نمک زدایی، پیشرفت‌های جدید در اسمز معکوس، مشکلات طراحی و بهره برداری از واحد های شیرین سازی آب و شبیه سازی فرآیندهای نمک زدایی حرارتی و غشایی در کنار نیروگاه (CHP & CWP) با استفاده از نرم­افزار ترموفلو از موضوعات مهم این سمینار است.

 

به گفته دبیر علمی این کنگره در حاشیه  برگزاری کنگره و کارگاه، نمایشگاهی از دستاوردهای متخصصین و شرکت‌های ایرانی در این زمینه برپا خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار