کد خبر:۳۵۸۴۰۸
عباسی:
نشان دادیم بانوان ایران میتوانند تاریخساز شوند/ هیجانزدهام!
ملیپوش روئینگ بانوان گفت: ما برای کسب مدال طلا جنگیدیم، اما برنز گرفتیم. من از کسب این مدال هم هیجانزده هستم.
به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، سولماز عباسی قایقران تیم ملی ایران بعد کسب عنوان سومی در روئینگ 4 نفره گفت: از کسب این مدال هیجان زده ایم. یرای طلا جنگیدیم اما برنز گرفتیم. این مدال هم ارزشمند است.
وی ادامه داد: در چنین شرایط آب و هوایی در چین تمرین کرده بودیم و با این شرایط آشنا بودیم. کره جنوبی و اندونزی به دلیل همین شرایط آب و هوایی با مشکل روبه رو شدند و دستشان از مدال کوتاه ماند. با این مدال نشان دادیم بانوان ایران شایستگی های فراوانی دارند و با وجود محدودیت ها می توانند تاریخ ساز شوند. امیدوارم سایر ملی پوشان نیز با موفقیت ظاهر شوند و بتوانند به مدال های خوشرنگ تری دست یابند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.