آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۸۷۸۰
بازی‌های آسیایی 2014 – اینچئون

بانوان تیراندازی در سه وضعیت ۵۰ متر از صعود باز ماندند / تیم ایران هفتم شد

بانوان کشورمان در بخش تیراندازی تفنگ سه وضعیت ۵۰ متر بانوان از صعود به مرحله پایانی باز ماندند.

به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، مسابقات تیراندازی بازی‌های آسیایی اینچئون امروز (جمعه) با رقابت تیراندازان در بخش تفنگ سه وضعیت 50 متر بانوان پیگیری شد.

در این رقابت که در سالن تیراندازی اونگنیئون شهر اینچئون برگزار شد، دینا فرزادخواه، الهه احمدی و مه لقا جام بزرگ نمایندگان کشورمان بودند که در بخش تیمی، ایران در میان 11 تیم با امتیاز 1721 هفتم شد و از رسیدن به مدال باز ماند.

در بخش انفرادی هم جام بزرگ با 578 امتیاز در رده نهم قرار گرفت، دینا فرزادخواه با 574 امتیاز بیست‌ودوم شد و الهه احمدی با 569 امتیاز جایگاه بیست‌ونهم را کسب کرد تا هر 3 نماینده ایران از صعود به دور نهایی محروم شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار