وی ادامه داد: ظرفیتسازی نیروی انسانی یکی از فعالیتهای مدنظر است که در این راستا مراکز آپا به عنوان مراکز آگاهیرسانی و پشتیبانی در حوزه امنیت سایبر در دانشگاهها شکل گرفته است و هم اکنون 8 مرکز در دانشگاههای معتبر کشور ایجاد شده و تاکنون یک هزار دانشجو از طریق این مراکز تربیت شده آموزش دیده و جذب مراکز دولتی شدهاند.
معاون امنیت فضای تبادل اطلاعات سازمان فناوری اطلاعات با اشاره به توان پژوهشی و تخصصی نیروهای انسانی در حوزه امنیت سایبر از در دستور کار قرار گرفتن حمایت از مراکز آپا خبر داد و یادآور شد: برنامهریزی برای کمک به چرخه عرضه و تبادل در حوزه صنعت امنیت فضای تبادل اطلاعات از دیگر برنامههای این سازمان است که برای ارزیابی و اعتمادبخشی به شرکتها و محصولات این حوزه در دستور کار قرار گرفته است و براین اساس به درخواست 6 مرکز برای ایجاد آزمایشگاه امنیت سایبری پاسخ داده شده و گواهی ایجاد این آزمایشگاه ها قرار است به زودی اعطا شود.
سجادی از اجرای بیمه سایبر خبر داد و گفت: در این زمینه با بیمه مرکزی و نظام صنفی رایانهای وارد مذاکره شدهایم تا بخش بیمه امنیت فضای تبادل اطلاعات اجرایی شود.
معاون سازمان فناوری اطلاعات با بیان اینکه هم اکنون سازمانها نمیدانند برای امنیت چه بودجهای باید در نظر بگیرند، تاکید کرد: سازمان فناوری اطلاعات راهنمای مربوط به بودجه بخش امنیت را در دست تهیه دارد تا آن را برای سازمان برنامه و بودجه ارسال کند که مشکل بخش بودجه امنیت سایبر رفع شود. در همین حال بحث امنیتسنجی و ایجاد شاخصهای امنیت در دستگاه های اجرایی نیز در دستور کار قرار گرفته است.