جوانان غافل قرباني تفكرات ليبرالي سياسيون در وقاع اخير شدند
کد خبر:۳۵۸۹۹
صفار هرندي در دانشگاه تهران:

جوانان غافل قرباني تفكرات ليبرالي سياسيون در وقاع اخير شدند

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي دولت نهم با بيان اينكه همواره فرصت طلب ها به دنبال پياده كردن عقايد پليد و ليبرال خود هستند تاكيد كرد: جوانان غافل قرباني تفكرات ليبرالي سياسيون در وقاع اخير شدند.

به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو» در همايش سه روزه اي كه با عنوان «چگونه يك روزه منافق شويم» كه از سوي بسيج دانشجويي دانشگاه تهران برگزار شد، حسين صفار هرندي به بررسي و عملكرد جريان نفاق در تاريخ انقلاب و پس از آن پرداخت و اظهار داشت: اگر كسي مي خواهد بداند كه چگونه مي شود منافق شد به سرگذشت سازمان مجاهدين خلق مراجعه كند، سازماني كه تا روز قبل از اعلام تغيير مواضع ايدئولوژيك در ذهن هواداران به عنوان يك سازمان مذهبي، اسلامي و مبارز در راه خدا بود و در آن روز (24 مهر 1354) با تغيير مواضع از ايمان به كفر وارد شد.

وي با طرح اين سوال مبني بر اينكه آيا اتفاقي كه بر سر سازمان مجاهدين آمد، يك روزه بود يا خير، اظهار داشت: بايد بگويم نفاق يك فرآيند است و در بازه زماني طولاني مدت شكل مي گيرد و نفاق حالت دروني انسان است و اين آدمي است كه در مسير تغييرات و تحولات پيرامون تاثيرها مي گيرد و در نهايت يك فرد مومن از اين ايمان خارج مي شود.

صفارهرندي همچنين اظهار داشت:‌ منافق همان كافر است ولي كفر خود را با ظاهري از دين مخفي مي كند و در اين صورت مومنان از منافقان سكوتشان بيشتر است و من معتقدم منافقان از گمراهان خطرناكترند.

وي گفت: در تاريخ معاصر بعد از اعلام مواضع سازمان مجاهدين خلق كه سازماني مبارز با رژيم پهلوي بود از حالت يك سازمان اسلام گرا به سازماني ماركسيستي و منكر همه اعتقادات ديني تبديل شد.

وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي در تشريح چرخش ايدئولوژيك سازمان مجاهدين خلق گفت: براي بسياري از مردم دهه شصت شنيدن خبر سقوط سازمان مجاهدين بسيار تلخ بود و همه كساني كه حزب اللهي بودند باور نمي كردند و در زماني كه چرخش از سال 52 در سازمان آغاز شد و مسئوليت سازمان به رضا رضايي سپرده شد از همان زمان حركت به سمت جريان ضد اسلامي آغاز شد.

صفارهرندي اظهار داشت: آنچه اهميت دارد اين است كه فرآيند چرخش سازمان در اواخر سال 53 شتاب مي گيرد و منجر به اين مي شود كه بقيه اعضا را نيز به آيين خود درآورند و تسليم ايدئولوژي ماركسيستي خود كنند و در اين ميان مقاومت هاي بسيار صورت گرفت و چهره هاي شاخصي چون شهيد شريف واقفي، قرباني اين وقايع ناگوار شدند.

وي ادامه داد: بسياري از همين افراد كه از دوستان نزديك من بودند كه به چنان سرنوشتي دچار شدند كه من هرگز باورم نمي شد كساني مثل وحيد خاموشي (از كادر اصلي سازمان) به چنين ديو خطرناكي تبديل شود كه موجبات شهادت مرحوم شريف واقفي را فراهم سازد.

صفارهرندي در ادامه تشريح ابعاد سازمان مجاهدين خلق توضيح داد: آنچه كه در پنهان و پشت صحنه سازمان در جريان بود در زمان طاغوت از طريق تلويزيون پخش شد و آن دسته از قشر خاصي كه با سازمان رابطه نزديك داشتند همچون بازاريان كه تامين كننده بودجه سازمان بودند به تاسف فرو رفتند.

هرندي در تشريح خيانت هاي سازمان گفت: موارد بسياري بود كه اين افراد خائن، مردم را كه از افراد مبارز بودند و چهره اي شناخته شده داشتند به ساواك لو مي دادند و سال 1355 سال سختي براي مبارزان انقلابي بود.

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي دولت نهم با بيان اينكه بايد از وقايع تلخ تاريخ درس ها آموخت، اظهار داشت: ريشه مشكلات سازمان مجاهدين خلق رخنه فرصت طلب ها و چپ نماها همچون رجبي، حياتي و ... در سازمان بود كه بعدها مقامات درجه يك سازمان شدندو اين افراد سازمان را از درون متلاشي كردند و خدمات بزرگي را در حق ساواك انجام دادند و بايد گفت كه اين تنها ظاهر سازمان بود. /انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار