آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۹۱۶۴
ظریف:

حضور خانواده‌ها در کره، کوچکترین کار مقابل کار بزرگ والیبالیست‌ها بود/ تیم‌ها خود را از پیش‌باخته می‌دانند

لیبروی تیم ملی والیبال ایران گفت: والیبالیست‌های ایران کار بزرگی انجام دادند که همراهی خانواده‌های آنها کوچکترین کار در مقابل این اقدام است.

به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، فرهاد ظریف پس از پیروزی سه بر صفر ایران مقابل قطر اظهار داشت: ما بازی‌های خوبی انجام می‌دهیم و بازیکنان هم کم کم در فشار قرار می‌گیرند. خوشبختانه تیم‌ها از قبل خود را باخته می‌دانند و مقابل ما با این پیش‌فرض به میدان می‌آیند که شکست می‌خورند این امتیاز مثبتی است. ما هم تمام توان خود را نمی‌گذاریم و امیدوارم در مراحل بعدی موفق باشیم.

وی در مورد حضور خانواده‌هایشان در کره جنوبی تصریح کرد: این یک اقدام حرفه‌ای است که در همه دنیا انجام می‌شود اما متاسفانه تاکنون در ایران انجام نمی‌شد. والیبالیست‌ها کار بزرگی کردند که همراهی خانواده‌هایشان کوچکترین اقدام در مقابل کار آنهاست. امیدوارم این امر نهایی شود تا ما دیگر دغدغه‌ای نداشته باشیم و حضور خانواده‌ها باعث آمادگی بیشتر روحی بازیکنان می‌شود.

لیبروی تیم ملی در مورد اینکه کار والیبالیست‌ها از فردا در دیدار با کره جنوبی آغاز خواهد شد، گفت:‌ کار ما از روز اول آغاز شد. درست است که با تیم‌های ضعیفی روبرو شدیم اما باید آنها را شکست می‌دادیم و تمرینات خود را به خوبی آغاز می‌کردیم. سر وقت در تمرینات حاضر می‌شدیم و در تغذیه خود هم دقت می‌کردیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار