کد خبر:۳۵۹۲۶۰

در انتخاب شغل جدید، هزینه‌های پنهان را فراموش نکنید

گاهی اوقات قبول کردن یک موقعیت شغلی جدید هزینه های اضافی و غیر منتظره ای دارد که معمولا از نگاه افراد دور می ماند.

به گزارش گروه اشتغال« خبرگزاری دانشجو»، هنگامی که یک فرصت شغلی جدید را بدست می‌آورید و وارد آن می‌شوید اولین چیزی که شاید ذهن شما را درگیر کند این است که با حقوق دریافتی جدید خود چه کارهایی می‌توانید انجام دهید.اما آیا تا به حال به این موضوع فکر کرده‌اید که یک شغل جدید ممکن است بر خلاف تصور هزینه ای اضافی نیز برای شما داشته باشد؟

بنابراین بهتر است قبل از اینکه تمرکز خود را بر روی میزان درآمد کار جدید خود بگزارید به هزینه‌های احتمالی که ممکن است در موقعیت شغلی جدید به سراغ شما بیاید فکر کنید.

در ادامه مطلب به چند نمونه از این هزینه‌های اضافی اشاره خواهیم کرد.

هزینه‌های رفت و آمد

اگر شغل قبلی شما در مجموع 10 دقیقه زمان برای رفت و آمد نیاز داشت و موقعیت شغلی جدید به 1 ساعت زمان نیاز دارد. بدون شک هزینه های رفت و آمد شما نیز افزایش پیدا خواهد کرد. اگر از وسیله نقلیه شخصی خود استفاده می‌کنید هزینه سوخت و استهلاک خودرو نیز به هزینه‌های شما اضافه می‌شود. شاید در نگاه اول مبالغی که بابت حمل و نقل و رفت و آمد به محل کارتان می پزدازید در مقایسه با درآمدتان زیاد نباشد اما با یک حساب و کتاب در سال متوجه می‌شوید که هزینه های شما از این بابت افزایش قابل توجهی داشته است. بنابر این توجه به عامل هزینه‌های رفت و آمد در انتخاب موقعیت جدید شغلی بسیار اهمیت دارد.


هزینه‌های بیمه و کسری آن

قبل از اینکه هرگونه پیشنهاد کاری جدیدی را قبول کنید به طور کامل مفاد و شرایط آن را مطالعه کرده و از تمام قوانین آن آگاهی کامل داشته باشید. یکی از مهم‌ترین این موضوعات بیمه درمانی موقعیت شغلی جدید و هزین های آن است. برای مثال ممکن است در موقعیت شغلی قبلی خود کارفرمای شما برنامه بیمه را در اختیار شما قرار داده باشد که بسیاری از هزینه ها را تحت پوشش قرار بدهد اما ممکن کارفرمای جدید شما سیاست‌های دیگری در مورد تحت پوشش قرار دادن هزینه های بیمه داشته باشد و شما را شوکه کند! بسته به نوع بیمه‌ای که کارفرمای جدید شما ارائه می‌دهد و میزان پولی که به عنوان حقوق دریافت می‌کنید ممکن است درنهایت مجبور شوید بخش قابل توجهی از درآمد خود را صرف هزینه هایی بیمه کاری خود کنید.


لباس‌های رسمی و حرفه‌ای

 گاهی اوقات افراد از یک محیط کاری خودمانی وارد یک شغل و موقعیت جدیدی می‌شوند که باید لباس‌های رسمی داشته باشندو در این مواقع هزینه های لباس‌های جدید نیز به طور غیر منتظره به هزینه های شخص اضافه می‌شود. اگر شما نیز از آن دسته افرادی هستید که عادت داشته‌اید تا با شلوار جین و لباس‌های غیر رسمی در محل کار خود حاضر شوید، هنگام قبول کردن موقعیت شغلی جدید نگاهی به فرهنگ و قوانین پوشش محل کار جدید خود نیز داشته باشید. در این مواقع ممکن است مجبور شوید به کل تجدیدنظری در مورد کمد لباس‌های خود داشته باشید.


هزینه غذا و دیگر موارد

هزینه خورد و خوراک نیز یکی از مواردی است که ممکن است به هزینه‌های جانبی و غیر منتظره شما اضافه شود. اگر در تمام مدت روزهای حضور خود در محل کار غذای بیرون بخورید بدون شک هزینه‌های غذای شما در بهترین حالت به مقدار بسیار زیادی افزایش پیدا می‌کند. در برخی از ادارات ممکن است روال کار به همین ترتیب باشد و کارکنان اجازه آوردن غذا از خانه را نداشته باشند. در این صورت هزینه های خورد و خوراک روزانه نیز به موارد غیر منتظره شما اضافه خواهد شد.

 

 

منبع: بازار خبر

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار