کد خبر:۳۵۹۲۹۰
کنعانی مقدم در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

دولتمردان باید مواضع قاطعانه در برابر دولتمردان انگلیسی بگیرند/ انگلیسی‌ها در توبه شکستن مهارت دارند

یک کارشناس مسائل سیاست خارجی گفت: جمهوری اسلامی ایران باید مواضع قاطعانه در برابر دولتمردان انگلیس اتخاذ کند چراکه انگلیسی‌ها همواره در توبه شکستن مهارت دارند.

حسین کنعانی مقدم در گفتگو با خبرنگار سیاست خارجی «خبرگزاری دانشجو»، در مورد سخنرانی رئیس‌جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران در نشست مجمع عمومی سازمان ملل توانست از فرصت‌های خود به خوبی استفاده کند و بحث مبارزه با تروریسم و مذاکرات هسته‌ای را به خوبی عنوان کند چراکه بسیاری از رسانه‌های غربی به دنبال این بودند تا از صحبت‌های رئیس‌جمهور ایران به نفع خود بهره‌برداری کنند که خوشبختانه اهداف آنها شکست خورد.

 

وی در مورد اظهارات سخیف نخست وزیر انگلیس علیه جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت:‌ ما نباید همیشه به دنبال این باشیم که دولتمردان غربی اول نشان دهند که سیاست دوگانه در مورد ما دارند. ما باید سیاست خود را طوری طراحی کنیم که همواره نشان دهیم که احتیاجی به غرب نداشته و نباید موضع انفعالی در برابر آنها داشته باشیم.

 

این کارشناس سیاست خارجی افزود: اظهارات دیوید کامرون علیه ایران نشان داد که آنها همواره به دنبال منافع خود بوده و از قدرتمند شدن ایران نگران هستند. نخست وزیر انگلیس هر زمانی که مقابل دوربین‌های لابی صهیونیستی قرار می‌گیرد علیه ایران سخن می‌گوید اما در جلسه‌های خصوصی از ایران طلب کمک می‌کنند که شرایط خوبی ندارند. سیاست انگلیس در قبال ما در طی سالهای گذشته مشخص شده است. ما باید مواضع خودمان را پیش ببریم و اجازه ندهیم کشوری در امور داخلی ما دخالت کند.

 

کنعانی‌مقدم تاکید کرد:  به نظر می‌رسد دیوید کامرون با اظهارات سخیف خود سعی در برهم زدن مذاکرات هسته‌ای ایران و 1+5 داشته است، اما موفق یه این کار نشده است، مقامات کشورمان باید همواره مراقب توطئه‌های انگلیس باشند و مواضع قاطعانه‌ای در برابر آنها بگیرند چراکه  انگلیسی‌ها در توبه شکستن مهارت دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار