به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، امروزه تولید و مصرف نوشیدنی های الکلی به طور گسترده در فرهنگ ها و جوامع مختلف حتی با وجود محدودیت های قانونی صورت می گیرد.در دین اسلام، مصرف مشروبات الکلی به شدت منع شده و خداوند در قران مجید آن را صراحتاً حرام کرده و از گناهان کبیره شمرده است. در قرآن، آیات 219 سورۀ بقره، 90و 91 سورۀ مائده و43 سورۀ نساء به این موضوع اشاره دارند.
همچنین، در احادیث و روایات اسلامی نیز بر حرام بودن مصرف الکل تاکید فراوان شده است. بر اساس مطالعات و یافته های علمی، الکل اثرات زیانباری بر روی عملکرد سیستم های مختلف بدن انسان از جمله سیستم گوارش، کبد، عضلات، سیستم اعصاب مرکزی، چشم و قلب دارد.حتی فرزندان افراد الکلی با عیوب مادرزادی متولد می شوند.
یکی از راههای تأثیر گذاری منفی بر روی نسلهای آینده یک جامعه، رواج مشروبات الکلی در آن جامعه است؛ به طوری که طبق احادیث و روایات معتبر، استفاده از مشروبات الکلی تربیت یک نسل را سخت کرده و حق پذیری مردم را کاهش میدهد.
افزایش بی بند و باری، بی حجابی، انحرافات جنسی و ... از دیگر پیامدهای استفاده از مشروبات الکلی در یک جامعه است.
به خاطر حرمت نوشیدن مشروبات الکلی در دین اسلام، گرایش جوانان مسلمان به مشروبات الکلی وجود ندارد و نوشیدن این ماده به ندرت در میان جوانان دیده میشود.
با این حال برخی از کشورها تلاش بسیار گستردهای در راستای رواج الکل میان جوانان ایرانی داشته اند.
در همین رابطه خبرهایی از توزیع شکلات هایی حاوی مشروبات الکلی در فرودگاه دبی میان مسافران ایرانی به گوش می رسد.
بر اساس این گزارش این شکلات ها به عنوان هدیه به مسافران ایرانی به محض ورود به کشور امارات داده می شود که درصدی از مشروبات الکلی در آنها وجود دارد.
پیش از این نیز آدامسهای ترکیهای که به صورت قاچاقی وارد ایران میشدند مورد آزمایش قرار گرفتند که مقادیری از الکل در آنها نیز وجود داشت.
استفاده از الکل در این محصولات هیچ توجیه علمی نداشته و تنها برای ایجاد اعتیاد و اثرات جانبی آنها بر روی مصرف کنندگان آدامس و شکلات از این ماده استفاده می شود.
منبع: دانا