به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، سیدمحمد خاتمی در ملاقاتی به بهانه هفته دفاع مقدس، ضمن اظهار تأسف از سوءاستفاده از عناوین مقدس در بسیاری از جوامع از جمله ایران، گفت: گاهی حتی برای عناوین غیرمقدس و ضدتقدس از عناوین مقدس استفاده میکنند اما در عنوان «دفاع مقدس»، این «مقدس» بسیار بجا به کار برده میشود زیرا وقتی جنگ میشود جنگی که تجاوزکارانه و برای اشغال سرزمین ما و برای تحقیر ملت ما و انتقامگیری از ملتی است که میخواهد بر سرنوشت خود حاکم باشد، منافع ما را به خطر میاندازد و به ما تحمیل میشود و امروز ماهیت آن مشخص است، جنگی است که ما باید در برابر آن مقاومت کنیم و اینست دفاع مقدس.
خاتمی همچنین گفته است: نگذارید دفاع مقدس و ارزشها انحصاراً در اختیار سیاستبازان قرار بگیرد. دفاع مقدس متعلق به کل کشور و انقلاب و تاریخ است؛ بخصوص برخی از تازه به دوران رسیدهها که حتی از دور نیز دستی بر آتش جنگ نداشتند، امروز میخواهند جنگ و ایثارگری را وسیلهای برای حذف دیگران قرار دهند و ایثارگران و خانوادههای آنها بهترین کسانی هستند که نباید اجازه دهند ارزشها و عناوین مقدس دستاویز معاملات سیاسی به ویژه حذف نیروهای ارزندهای قرار گیرد که در دلبستگی آنها به انقلاب شکی نیست و اجازه ندهند برخی افراد افراطی که ربطی به جنگ ندارد، میداندار شوند.
این اظهارات در حالی است که افراطیون مدعی اصلاحطلبی در دوره ریاست جمهوری خاتمی به طور برنامهریزی شده و سازمان یافته چه در تشنجات خیابانی و چه در سطح رسانهای و تریبونی، اقدام به اهانت و هتاکی علیه دفاع مقدس و فرهنگ بسیجی کردند. زمزمه شعار توپ تانک بسیجی دیگر اثر ندارد، خشونتطلب معرفی کردن مدافعان کشور، مقایسه سرداران دفاع مقدس با پل پوت دیکتاتور کامبوج، دارای مشکل روانی خواندن قائلان به دفاع مقدس و فرهنگ شهادتطلبی، سرزنش اصل دفاع مقدس و جنگطلب و ماجراجو خواندن نیروهای انقلابی به ویژه حضرت امام، انداختن تقصیر جنگ به گردن جمهوری اسلامی... دهها نمونه اراجیف مشابه از این دست، از جمله شاهکارهای دوران مدیریت خاتمی و همطیفان وی بود و با این وصف عجیب است که خاتمی از مقدس بودن دفاع مقدس سخن بگوید یا نگران به انحصار در آمدن ارزشهای دفاع مقدس باشد.
در عین حال باید گفت اگر رکن اصلی دفاع مقدس، مقاومت به هر قیمت و سرفرود نیاوردن در مقابل تعدی دشمنان بود طیف تجدید نظرطلبانی که خاتمی تنها ابزار آنان بود، منطق تسلیم در برابر تهدیدهای دشمن را تئوریزه کرده و به اجرا گذاشتند که دعوت به سرکشیدن جام زهر تسلیم از سوی ۱۳۰ نماینده مدعی اصلاحطلبی و همراه شدن برخی اجزای دولت در تهدید به استعفا و خروج از حاکمیت در بحبوحه لشکرکشیهای آمریکا به منطقه از جمله آنهاست.
منبع: کیهان