به گزارش گروه اشتغال« خبرگزاری دانشجو»، کورش پرند پرند گفت: آموزش های مهارتی مربیان با تجربه کشورمان در 30 کشور دنیا ارائه می شود. این فعالیت های آموزشی در راستای طرح دیپلماسی مهارت در بسیاری از مناطق دنیا به ویژه همسایگان کشورمان به اجرا در می آیند.معاون وزیر کار اظهارداشت: عراق، آلمان، کویت، مالزی، کانادا و امارات متحده عربی از جمله این کشورهایی هستند که مربیان ایرانی در آنها آموزش های مهارتی ارائه می کنند.
وی تصریح کرد: در این راستا بیش از 380 مربی خارجی در حوزه های مختلف آموزش فنی و حرفه ای آموزش دیده اند و مجوز بیش از 30 آموزشگاه خصوصی نیز در خارج از کشور دریافت شده است.
این مقام مسئول در وزارت کار از کسب رتبه بسیار مناسب در ارزیابی های اخیر صورت گرفته از فعالیت های آموزشی سازمان فنی و حرفه ای خبر داد و گفت: یک هیئت بین المللی ارزیاب، موارد مختلف از جمله آموزش، آزمون، نیازسنجی آموزشی، ارزیابی، نظارت و ارائه گواهینامه مهارتی را در کشورمان مورد بررسی قرار داده و رضایت خود را در این خصوص اعلام کرده اند.
پرند ادامه داد: با دریافت تاییدیه از این بازرسی ها می توانیم آزمون های بین المللی را در حوزه آموزش فنی و حرفه ای در کشورمان برگزار کنیم و نیازی به حضور مهارت آموزان در کشورهایی نظیر ترکیه، امارات متحده عربی و مالزی نیست.
وی در ادامه به دیگر موفقیت جمهوری اسلامی ایران در حوزه آموزش های مهارتی در دنیا اشاره کرد و افزود: با تلاش مسئولان کشورمان، مدیریت مسابقات منابع آبی آکوترونیک در مسابقات سال 2015 برزیل به ایران واگذار شده که نشان از جایگاه ایران در این مسابقات دارد.
معاون وزير تعاون، كار و رفاه یکی از رویکردهای مهم سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور را ایجاد اشتغال با آموزش های مهارتی موثر عنوان کرد و ادامه داد: در نظر داریم امسال از این طریق، 15 هزار شغل را در رشته های سنگ های تزیینی، تابلوفرش، پوشاک، گیاهان دارویی، انرژی های تجدیدپذیر، کیف و کفش، صنایع غذایی و چرم ایجاد کنیم.
پرند در خصوص اشتغال زایی آموزش های مهارتی سازمان آموزش فنی و حرفه ای اظهارداشت: بسیاری از آموزش ها نظیر آموزش های عمومی و ضمن خدمت، اشتغال زایی ندارند ولی در آموزش های تخصصی مهارتی، افزون بر 65 درصد به ایجاد شغل و درآمد منجر می شوند که بسیار مناسب است. بیش از دو میلیون نفر سالانه از آموزش های مهارتی در کشور بهره می برند.
منبع: مهر