القاي دانشگاه معاند نظام درست نيست
کد خبر:۳۶۰۲۲
رئيس سابق بسيج دانشجويي كشور:

القاي دانشگاه معاند نظام درست نيست

نبايد اين گونه القا كرد كه فضاي دانشگاه‌هاي ما معاند نظام است، اين القا كه فضاي دانشگاه‌ها متعلق به جريان اپوزسيون و راديكال است، درست نيست.

به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، رئيس تشكل بسيج دانشجويي كشور در سال‌هاي 80-76 ديروز در جمع دانشجويان شركت‌كننده در هشتمين اردوي آموزش سياسي حاضر شد و تحليل‌هاي خود درباره جريان دانشجويي را ارائه كرد.

دكتر رئيس‌زاده با بيان اين كه سابقه فعاليت بسيج دانشجويي به پيام حضرت امام (ره) در ضرورت تشكيل بسيج دانشجو و طلبه بر مي گردد ، اظهار داشت :‌ در آستانه تشكيل بسيج دانشجويي با تفسيرهايي كه از بيان حضرت امام (ره) انجام مي شد مقاومت هايي براي حضور بسيج دانشجويي در دانشگاه ها شكل گرفت اما مرحوم حاج احمد آقا نظر امام (ره) را تبيين كردند و در ادامه مقام معظم رهبري با دستور تشكيل بسيج دانشجويي زمينه نهادينه شدن اين تشكل در سال 71 و فراگيري اش در سال 73 را فراهم كردند.

معاون دانشجويي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي در ادامه اوج فعاليت بسيج دانشجويي در دانشگاه ها را مربوط به سال هاي 80-73 دانست و گفت: در دوران مجلس ششم تلاش شد بسيج دانشجويي را از دانشگاه بيرون كنند و در در برهه‌اي به دليل اهميت اين تشكل منابع مالي آنرا قطع كردند اما به لطف خدا، حمايت‌هاي مقام معظم رهبري وتلاش دوستان بسيج دانشجويي به تشكلي نهادينه شده در دانشگاه‌ها تبديل شد.

وي افزود: احساس من اين است كه امروز فعاليت بسيج دانشجويي نسبت به دهه 70 كمتر شده اما در قياس با ساير تشكل‌ها از پويايي و رشد بيشتري برخوردار است. هر چند من از وضعيت جنبش دانشجويي نسبت به سال‌هاي قبل احساس خوبي ندارم و معتقدم در برهه‌هاي حساس و فتنه‌ها مي‌توان جوهره يك جنبش را محك زد و سنجيد.

دكتر رئيس زاده در پاسخ به سوالي درباره چرايي افول دفتر تحكيم وحدت در دانشگاه‌ها گفت:‌ مجموعه فرمايش‌هاي حضرت امام(ره) در دوران قبل و بعد از انقلاب متضمن يك نقطه مشترك است كه مراقب نفوذي‌ها باشيد، مراقب باشيد اين انجمن‌ها پسوند اسلامي دارند و كساني كه اين پسوند را باور ندارند نبايد در انجمن‌ها حضور پيدا كنند.

وي سرنوشت افرادي نظير عطري و افشاري را كه اكنون به دامان غرب پناه برده‌اند نمونه‌اي از غفلت دفتر تحكيم وحدت از هشدار امام(ره) دانست.

وي در پاسخ به اين سوال كه بسيج نيروي نظامي است و چرا در حوزه سياست دخالت مي‌كند، گفت: اگر ادعا مي‌شود بسيج نيروي نظامي است يك كد از بيانات امام(ره) و مقام معظم رهبري به عنوان بنيانگذاران آن بياوريد كه بسيج نيروي نظامي است اما به واقع بسيج نيروي مردمي، مردمي‌ترين تشكل‌ دولتي و دولتي‌ترين تشكل مردمي است. البته مدتي نيروهاي بسيج به خاطر نياز كشور دارد فضاهاي نظامي شدند اما آيا ورود بسيج براي دفاع از كشور يك جرم است؟

رئيس سابق بسيج دانشجويي كشور با بيان اين كه امروز مرزبندي‌هاي سياسي كشور به شفافيت رسيده است، گفت:‌امروز ما در دانشگاه‌ها و جنبش دانشجويي با دو طيف اصولگرا و غيراصولگراي نوكر صفت در خدمت اجانب روبرو هستيم. از طرف ديگر امروز بايد ضعف‌ها و قوت هاي جنبش اصولگرا را ارزيابي كنيم كه چرا طيف غيراصولگرا توان سازماندهي 300 هزار دانشجو در اغتشاشات تهران را دارد اما تشكل‌هاي ما نمي‌توانند اين سازماندهي را صورت دهند.

وي گفت:‌ امروز بايد پرسيد كه چرا دانشگاه تهران در طول 10 روز در دست جنبش دانشجويي خاصي قرار داشت، براي پاسخ به اين سوال بايد از تجارب جنبش دانشجويي در دهه 70، 18تير و 16 آذر بهره‌گرفت تا به تعريفي از مكانيسمي رسيد كه طي آن فضاي دانشگاه‌ها در دست نيروهاي ارزشي باشد.

دكتر رئيس زاده در ادامه تأكيد كرد: نبايد اين گونه القا كرد كه فضاي دانشگاه‌هاي ما معاند نظام است، اين القاء كه فضاي دانشگاه‌ها متعلق به جريان اپوزسيون و راديكال است صحيح نيست، البته در برهه‌اي از زمان قوه مجريه از همين جريان راديكال در دانشگاه‌ها حمايت و تقويت مي‌كرد. امروز هم سردمداران اپوزيسيون و راديكال در دانشگاه‌ها سر و صداي زيادي مي‌كنند اما اين به آن معنا نيست كه دانشگاه‌ها فضاي ضد نظام هستند.

پربازدیدترین آخرین اخبار