کد خبر:۳۶۰۸۲۸
حقیقت‌پور در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

تیم مذاکره‌کننده تصمیم‌گیرنده نیست/ منافع ملی و خطوط قرمز باید اصول مذاکرات هسته‌ای باشد

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: تیم مذاکره‌کننده تصمیم‌گیرنده نیست و ملت ایران ذره‌ای به غربی‌ها باج نخواهند داد.

منصور حقیقت‌پور در گفتگو با خبرنگار سیاست خارجی «خبرگزاری دانشجو»، در مورد اظهارات وزیر امورخارجه کشورمان در شورای روابط خارجی آمریکا و ارائه گزارش به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: وزیر امورخارجه کشورمان فردا به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس می‌آید و در مورد سه موضوع سفر به نیویورک، مذاکرات هسته‌ای و سفر به آستارا خان توضیحاتی را ارائه می‌دهند.

 

وی در مورد اظهارات ظریف در شورای روابط خارجی آمریکا اظهار داشت: ایشان ترجمه اظهارات خود در این خصوص را نادرست و بی‌اساس دانستند که فردا قطعا در این خصوص به نتیجه‌ای خواهیم رسید.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: در حال حاضر مذاکرات سختی را پیشرو داریم چراکه غربی‌ها همواره با استدلال‌های خود به دنبال امتیازگیری و فشار بیشتر علیه جمهوری اسلامی هستند، فاصله بین حق‌خواهی و حق‌کشی در مذاکرات در حال حاضر بسیار تشدید شده است، تیم مذاکره کننده نباید از مسیر حقوقی و قانونی خود منحرف شود تا غربی‌ها فشار بیشتری بر ایران وارد کنند.

 

حقیقت‌پور تاکید کرد: ما در حال حاضر همان طور که مقام معظم رهبری فرمودند به دنبال 190 هزار سو هستیم و از مواضع خود کوتاه نخواهیم آمد ولی طرف غربی به دنبال منافع خود بوده و خواهان پذیرفتن مطالبات ما نیست که این موضوع به یکی از موارد اختلاف اصلی در مذاکرات تبدیل شده است.

 

وی خاطرنشان کرد: تیم مذاکره‌کننده تصمیم گیرنده نیست و شورایعالی امنیت ملی تصمیم نهایی را خواهد گرفت و ما به عنوان نمایندگان مجلس بر این موضوع نظارت داشته و حتی اگر لازم باشد ورود نیز پیدا خواهیم کرد لذا تیم هسته‌ای کشورمان باید همواره خطوط قرمز نظام را مد نظر قرار دهد و اجازه ندهد تا با امتیاز دادن به غربی‌ها حقوق ملت ایران ضایع شود چراکه ما همواره مخالف دخالت غربی‌ها در مسائل خودمان هستیم و اجازه ورود آنها به مسائل کشورمان را نخواهیم داد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار