گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»- اخبار فضای مجازی آنقدر متنوع، پرتعداد و گسترده است که کمتر کاربری توانایی بررسی همه آنها را دارد. در این بین گاهی مجبور میشویم زمانهای طولانی را برای خواندن اخبار در فضای اینترنت سپری کنیم.
گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو» با توجه به علاقه مخاطبان جهت آگاهی از اخبار متنوع، میکوشد تا با ارائه بسته خبری از «خواندنی ترین اخبار فضای مجازی»، کوتاهترین مسیر را برای دسترسی کاربران این خبرگزاری به اخبار جذاب و گوناگون فراهم آورد.
عامل اختلاس ۷.۵ میلیاردی سنندج بازداشت شد
پایگاه خبری پلیس: ماموران پلیس آگاهی استان کردستان، عامل اختلاس 7.5 میلیارد ریالی در یکی از ادارات سنندج را دستگیر کردند.
این متهم که مردی میانسال و مسوول ذیحسابی یکی از ارگان ها است با جعل امضا، مبلغ 7 میلیارد و 529 میلیون ریال از محل کسورات بازنشستگی اداره برداشت کرده بود، که در تحقیقات انجام شده در اداره مبارزه با جرایم اقتصادی صراحتا به بزه انتسابی اعتراف کرد.
بر اساس این گزارش ، متهم با دستور مقام قضایی و با صدور قرار بازداشت موقت روانه زندان شد.
جشن "بزن و برقص" به مناسبت اعیاد قربان و غدیر!
پاسخ معاون حقوقی رئیسجمهور به ادعای اصلاحطلبان
جهان: الهام امینزاده معاون حقوقی رئیسجمهور در گفتوگو با تسنیم، در پاسخ به این پرسش که رئیسجمهور در نیویورک گفته هیچ روزنامهنگاری به دلیل فعالیتهای حرفهای بازداشت نشده است، اما برخی اصلاحطلبان مدعی هستند اظهارات رئیسجمهور صحیح نیست و موضوع را کتمان میکنند، گفت: من به صورت کلی میتوانم پاسخ دهم و چیز جزیی در این زمینه نمیتوانم بگویم، یعنی چیزی نداریم که بگوییم.
وی ادامه داد: فقط میتوانم بگویم که هیچ روزنامهنگاری در کشور به دلیل روزنامهنگاری دستگیر نشده است.
سرپرستی ۳ دانشگاه غیرقانونی است
رجا: رئیس هیئت نظارت و بازرسی شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: برخی از سرپرستان دانشگاهها با وجود اینکه شورا ی عالی انقلاب فرهنگی به آنها رای نداده، برخلاف قانون به کار خود در دانشگاه ادامه میدهند.
حسن غفوریفرد رئیس هیئت نظارت و بازرسی شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگو با تسنیم، با اشاره به اینکه حضور سرپرست در دانشگاه بیش از ۶ ماه خلاف قانون است، اظهار داشت: بعضی از سرپرستان نیز در جلسات شورای عالی انقلاب فرهنگی برای بررسی صلاحیت مطرح شدند، اما رای نیاورند و همچنان به کار خود ادامه میدهند.
وی افزود: سرپرست دانشگاه خوارزمی از جمله این افراد است که علیرغم رای نیاوردن در شورا و با وجود اینکه ۶ ماه از سرپرستیاش میگذرد همچنان به کار خود در دانشگاه بر خلاف قانون ادامه میدهد.
رئیس هیئت نظارت و بازرسی شورای عالی انقلاب فرهنگی در پاسخ به این سوال که چه کسی در این میان کار خلاف قانون انجام میدهد. سرپرست دانشگاه یا وزارت علوم، یادآور شد: قطعا سرپرست دانشگاه، من از جلسه شورا که بیرون آمدم به ایشان پیام دادم و این مسئله را اعلام کردم. وی همانجا باید استعفا میداد. کسی در که در شورا رای نیاورد، ماندنش حتی یک ثانیه دیگر در دانشگاه خلاف شرع و قانون است.
غفوریفرد تصریح کرد: سرپرست دانشگاه اعلام کرده چون شورا این مسئله را رسما به او اعلام نکرده به کارش ادامه میدهد، اما به هر حال به ایشان گفته شده که در جلسه رای نیاورده است. با این وجود در حال حاضر دو کار خلاف قانون در دانشگاه خوارزمی در حال انجام است. حضور سرپرستی که از مدت حضورش بیش از ۶ ماه میگذرد و در کنار آن این سرپرست از شورا رای لازم را کسب نکرده است.
وی با اشاره به برخی از سرپرستان دانشگاههای دیگر که وضعیت مشابه دانشگاه خوارزمی را دارند، گفت: دانشگاه یاسوج و اصفهان نیز سرپرستان آنها در شورا رای نیاورده و به آنها گفته شده است، اما همچنان در دانشگاه هستند و این در حالی است که هم بودن این افراد در دانشگاه خلاف قانون است و هم کارهایی که در این خصوص انجام میدهند.
رئیس هیئت نظارت و بازرسی شورای عالی انقلاب فرهنگی در پایان گفت: من جلسه نسبتاً طولانی با آقای فرجیدانا و نجفی درباره این مسائل داشتم که امیدواریم این مسائل برطرف شود.
اخراج خلبان به دلیل برافراشتن پرچم ایران!
ایسنا: شرکت هواپیمایی الامارات اقدام به اخراج خلبان این شرکت به دلیل برافراشتن پرچم جمهوری اسلامی ایران در فرودگاه امام خمینی (ره) نمود. در پی فرود بزرگترین هواپیمایی مسافرتی جهان در تهران که این هواپیما متعلق به شرکت هواپیمایی الامارات است خلبان آن که ایرانی بود پس از فرود هواپیما اقدام به برافراشتن پرچم جمهوری اسلامی ایران در کابین این هواپیما کرد که همزمان با انتشار این تصاویر شرکت هواپیمایی امارات این خلبان را اخراج کرد.
رسانه های امارات به نقل از منابع آگاه در وزارت کشور و شرکت هواپیمایی امارات، خبراخراج این خلبان را تایید کردند و نوشتند که این حرکت غیر اخلاقی و سیاسی خلبان باعث اخراج وی شده است!
هم چنین رسانههای امارات گزارش دادند که شبکه های اجتماعی در امارات تصاویر این خلبان با پرچم ایران را منتشر کردند که باعث انتقاد شدید کاربران در این شبکه ها شده است.
استقبال وصف ناشدنی BBC از رفع تحریم بابک خان/ آیا دست دولت از رسیدن به اموال زنجانی کوتاه می شود؟
داعش از کجا "قاضی" و "مفتی"میآورد؟
العالم: عضو هیأت علمی دانشگاهی در عربستان سعودی می گوید، قاضی و مفتی های داعش، دانش آموخته دانشگاه های این کشور هستند.
حاتم العونی عضو هیأت علمی "دانشکده تبلیغ و اصول دین" دانشگاه "ام القری" عربستان سعودی به روزنامه "المرصد" گفت: برخی از جوانان سعودی که به گروه های تروریستی ملحق شده اند، فارغ التحصیل دانشکده شریعت (فقه) هستند و علاوه بر مشارکت در جنگ به عنوان قاضی و مفتی در این گروه ها فعالیت می کنند.
حاتم العونی با اشاره به شمار زیاد سعودی های محلق شده به داعش در سوریه و عراق افزود: شیوخی در کشورهای عربی (حاشیه خلیج فارس) بویژه در عربستان حضور دارند که با داعش همسو هستند، اما نمی توانند گرایش خود را آشکارا اعلام کنند.
توشیح شهرامجزایری درباره بابک زنجانی
«شهرام جزایری» معتقد است تنها مجرمی است که از بالاترین مرجع قضایی دیوانعالی حکم خوشحسابی گرفته است.
همچنین در مصاحبه ای با شهرام جزایری که با تازگی از زندان آزاد شده؛ آورده است: از او درباره «مهآفرید خسروی»، «بابک زنجانی» و پیشتر «فاضل خداداد» میپرسم و اینکه او فکر میکند بین وضعیت او و آنها چه شباهتی وجود دارد: «شباهت در این است که پرونده موسوم به فساد اقتصادی برای همه تشکیل شد و متاسفانه بزرگترین و جنجالیترین و پرآسیبترین پرونده اقتصادی در کشور، پرونده مربوط به من بود.»
در ادامه این گزارش آمده است: «شهرام جزایری» معتقد است تنها مجرمی است که از بالاترین مرجع قضایی دیوانعالی حکم خوشحسابی گرفته است. او میگوید: «اثرات رفتارهای اقتصادی من در نهایت به جامعه میرسد و در فرصت مناسب درباره آنها هم اطلاعرسانی میکنم.» درباره «زنجانی» هم میگوید: «تقاضا دارم که درباره بابک زنجانی قضاوت عجولانه نشود. وقتی حکم قطعی آمد نظر بدهید. طبق قانون اساسی اصل بر برائت است. این در حالی است که اتفاقا روزی که پرونده قطعی میشود دیگر رسانهها سکوت میکنند این بزرگترین آفت پروندههای جنجالی است. در ارتباط با بابک زنجانی رسانهها باید سکوت کنند و اتهامزنی نکنند تا سیر پرونده طی شود»
ضرر جراحی بینی برای بازیگر زن معروف
صراط: فرناز رهنما نازنین سریال ساختمان پزشکان و الهام سریال هفت سنگ متولد سال 1360 در اصفهان است.
او در گفتگویی با اشاره به عمل جراحی بینی خود از علاقه پیشین خود به این عمل و سپس پشیمانی از انجام آن گفته است: "من دبیرستانی بودم که متوجه شدم تنفس از راه بینیام سخت شده و با تغییر شکلی که بینیام پیدا کرده بود هنگام نفس کشیدن بینی من سوت میکشید بنابراین وقتی به دکتر مراجعه کردم متوجه شدم بینیام در کودکی شکسته و به دلیل اینکه درد و خونریزی نداشته کسی متوجه این شکستگی نشده است به همین دلیل با توصیه پزشک سال 76 زمانی که 16 سالم تمام نشده بود، جراحی بینی انجام دادم. باوجود علاقهای که به عمل زیبایی بینی در آن سن داشتم دکترم اصلا با عمل زیبایی بینی موافقت نکرد و تنها استخوان شکسته بینیام را صاف کرد.
بعد از گذشت چند سال از جراحی بینی با توجه به اینکه عمل بینی در صورتم کاملا مشهود بود، خیلی دوست داشتم این عمل را آن سال انجام نمیدادم چون معتقدم صورت هر چه طبیعیتر باشد، دلنشینتر است .به ویژه در هنرپیشه بودن که بازیگر هر چه ظاهرش طبیعیتر باشد قدرت مانور گریم بیشتر و دایره و تنوع نقشهای پیش رویش بزرگتر است. در حالی که بینی و صورت عمل شده دست و پای آدم را میبندد. به ویژه من که علاقه زیادی برای کار در نقشهای تاریخی دارم تا امروز از بازی در این کارها محروم شدهام و بینی عمل شدهام مشکلساز بوده است."
منبع: صراط نيوز
زنی که پس از 10 روز از قبر بیرون آمد!
صبحانه آنلاين، یک زن مکزیکی که زنده به گور شده بود 10 روز پس از دفن شدن در قبر، توانست از آنجا خارج شود.
بنا بر اعلام رسانه های گروهی، زن مکزیکی دختر یکی از خانواده های اشرافی دهکده ای در نزدیکی شهر کانکون است که 40 روز قبل ربوده شد.
مقامات 10 روز قبل سعی کردند او را نجات دهند، اما این کار با شکست روبرو شد. این زن در حالی که زنده بوده، در قبر دفن شد. او به تنهایی توانست از آنجا فرار کند.
همسایگانی که در ویلاس اوتوچ در نزدیکی شهر کانکون ساکن هستند، این زن را بعد از اینکه از کنار بوته ای خارج شد، در حالی که شرایط خیلی وحشتناکی داشت، یافتند. این زن بوی بدی می داد و ابرویش زخمی شده بود که از داخل آن کرم خارج می شد.
پلیس پس از بررسی قبر به نتایج شگفت انگیزی دست یافت. البته جسد 3 مرد نیز از این قبر بیرون آورده شد که اندام های یکی از آنها بریده شده بود.
بمبهای هستهای آمریکا که صدها هزار نفر از مردم ژاپن را جزغاله کرد
می خواسته چه پیامی رو برسونه ؟
در حال حاضر برخی از خطوط هوایی کشورمان از خلبانان خارجی استفاده می کنند.
اگر خلبانان خارجی خطوط هوایی ایران پس از فرود در هر یک از فرودگاههای خارج از کشور به نام خطوط هوایی ایران بخواهند به اینصورت عمل نمایند باز هم به همین صورت نظر خواهید داد.
محرومیت ناشی از عملکرد احساسی خلبان در بدو برقراری ارتباطات هوایی، علاوه بر برکناری ایشان از پرواز، می تواند باعث توقف درآمد هنگفت حاصل از عبور و ترانزیت هوایی خطوط هوایی کشورهای منطقه خلیج فارس برای کشورمان گردد.
به نظر من ضرورتی نداشت این کار به این صورت انجام گردد.
این هواپیما بزرگترین هواپیمای مسافرتی جهان بوده است و خلبان آن یک ایرانی!!! این خلبان خواسته به دنیا اعلام کند که مهارت خلبانان ایرانی تا حدی بالا است که هدایت چنین هواپیماهایی را به آنها واگذار می کنند. به نظر من این خلبان کار بسیار قشنگی کرده و حاضر شده با تحمل زیان مالی، نام ایران و ایرانی رو یکبار دیگر به افتخار گره بزنه.