کد خبر:۳۶۲۰۵۴
حیدرپور در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

مقامات آمریکایی در مذاکرات آتی زیاده‌خواهی نکنند/ جمهوری اسلامی ایران از حقوق هسته‌ای خود کوتاه نمی‌آید

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: دور جدید مذاکرات ایران و 1+5 بسیار مهم و پیچیده خواهد بود چراکه موارد اختلافی با غرب زیاده بوده و ما از حقوق هسته‌ای خود کوتاه نخواهیم آمد.

عوض حیدرپور در گفتگو با خبرنگار سیاست خارجی «خبرگزاری دانشجو»، در مورد مذاکرات هسته‌ای ایران و 1+5 که قرار است در هفته جاری در وین برگزار شود، اظهار داشت: در واقع این دور از مذاکرات ایران و 1+5 بسیار مهم و حساس است چراکه تعیین‌کننده نتیجه مذاکرات خواهد بود و باتوجه به اینکه دوره چهارماه بعدی هم رو به اتمام است لذا باید دید طرف غربی در این دور از مذاکرات چطور به پای میز مذاکرات خواهد آمد.

 

وی تصریح کرد: مقامات آمریکایی باید به حقوق هسته‌ای ایران احترام گذاشته و از زیاده‌خواهی‌های خود کوتاه بیایند تا بتوانیم اختلافات را حل کرده و به نتایج مورد دلخواه دو طرف دست پیدا کنیم. چراکه جمهوری اسلامی چیزی بیشتر از حقوق خود در مذاکرات نمی‌خواهد و همواره طبق معاهده ان پی تی عمل کرده است و فناوری هسته‌ای را تنها برای تولید انرژی، پزشکی و پیشرفت‌های علمی می‌خواهد.

 

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی افزود:  تیم مذاکره‌کننده باید تمام تلاش خود را برای حفظ دستاوردهای ملت ایران به کار بگیرد و با جدیت به پای میز مذاکره با غربی‌ها برود. در حال حاضر ما با غربی‌ها بر سر مسئله فردو، آب سنگین اراک و میزان غنی‌سازی اختلاف جدی داریم که تاسیسات فردو کماکان به فعالیت‌های خودش ادامه می‌دهد و همچنین در مورد آب سنگین اراک نیز ایران اصرار دارد که باید تکمیل شود و به کار خودش ادامه بدهد.

 

حیدرپور ادامه داد: میزان غنی‌سازی و تعداد سانتی‌فیوژها یکی دیگر از موارد مهم اختلاف ایران با غرب است که همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند ما به 190 هزار سو نیاز داریم و از حقوق هسته‌ای خود کوتاه نخواهیم آمد. تیم مذاکره‌کننده کشورمان باید با صلابت و آگاهی وارد مذاکره با غرب شود تا بتوانیم از حقوق ملت ایران دفاع کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار