کد خبر:۳۶۳۸۰۳

اشتون: تا زمان دستیابی به توافق در مذاکرات حضور دارم

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت: در مذاکرات ایران و 1+5 تا زمان دستیابی به توافق هسته‌ای، به عنوان نماینده اتحادیه اروپا در مذاکرات حضور خواهد داشت.

به گزارش گروه بین‌الملل «خبرگزاری دانشجو»، به نقل از خبرگزاری رویترز، کاترین اشتون اعلام کرد: در مذاکرات ایران و 1+5 تا زمان دستیابی به توافق هسته‌ای بین ایران و 1+5 به عنوان نماینده اتحادیه اروپا در مذاکرات حضور خواهد داشت.

 

کاترین اشتون در جلسه امروز اتحادیه اروپا اعلام کرد که وی تا زمان دستیابی به توافق در مذاکرات هسته‌ای ایران و 1+5 به عنوان نماینده اتحادیه اروپا باقی می‌ماند حتی اگر ضرب‌الاجل نوامبر از دست داده شود.

 

وی در پاسخ به این سوال که آیا وی در مذاکرات هسته‌ای به نقش خود پس از پایان 24 نوامبر ادامه خواهد داد؟ گفت: از من درخواست شده تا زمان دستیابی به توافق در مذاکرات حضور داشته باشم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار