کد خبر:۳۶۴۷۰۲

اجرای تئاتر با انواع رقص و حرکات غیراخلاقی

اخیراً تئاتری غیر اخلاقی در یکی از شهرهای پرجمعیت کشور به مدت 12 شب اجرا شده است که هیچ مسئولی نسبت به این تئاتر اعتراضی نکرده است.

به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، اخیراً تئاتری غیر اخلاقی در یکی از شهرهای پرجمعیت کشور به مدت 12 شب اجرا شده است که هیچ مسئولی نسبت به این تئاتر اعتراضی نکرده است.بازیگران و دست‌اندر کاران این تئاتر که ولیمه نام داشته است از ابتدای اجرا تا انتهای آن به اشکال مختلف همراه با آهنگ هایی که نواخته می شد،  انواع رقص وحرکات غیراخلاقی و دور از شئونات اسلامی را انجام می‌دادند.

 

خاطر نشان می شود در هر سانس حدود 600 تا 700 نفر بیننده در یک جمع مختلط از این نمایش کمدی دیدن می کردند.

 

به نظر می رسد مسئولین فرهنگی کشور باید تلاش بیشتری را برای سامان‌دهی و نظارت بر روی محتوای تئاترها و نمایش‌های خیابانی داشته باشند.

 

 

منبع: دانا

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار