گذشت دومين صد روز رياست اوباما و بيكاري و ركود گسترده در آمريكا
کد خبر:۳۶۵۰۲

گذشت دومين صد روز رياست اوباما و بيكاري و ركود گسترده در آمريكا

دومين صد روز رياست جمهوري رئيس جمهور دموكرات بر كاخ سفيد در حالي پايان يافت كه بيكاري و ركود گسترده همچنان بر اين كشور سايه افكنده است.

به گزارش «شبکه خبر دانشجو» به نقل از وي او اي، دومين صد روز رياست جمهوري باراک اوباما نيز همچنان با رکود اقتصادي و بيکاري همراه بود.

اين رسانه آمريكايي در عين حال تلاش هاي اوباما را بي تاثير ندانست.

اوباما در حالي که دومين صد روزه کاري خود را در کاخ سفيد بيشتر به گفتگوي مستقيم با مردم براي تاًييد طرح اصلاح بيمه هاي درماني اختصاص داده است، چند سفر مهم خارجي نيز انجام داده که نزديکي با روسيه در زمينه مسايل مشترک به ويژه کاهش تسليحاتي و روياروئي با برنامه اتمي ايران و کره شمالي از جمله آنهاست.

علاوه بر آن بايد از استراتژي جديد رئيس جمهوري آمريکا در جنگ با طالبان در افغانستان و همکاري نزديک تر وي با ناتو نام برد.

پرزيدنت اوباما همچنين در جهت تحکيم روابط خود با دو همسايه آمريکا يعني کانادا و مکزيک نيز گام هائي جدي برداشته است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار