به گزارش گروه اشتغال« خبرگزاری دانشجو»، حسن طائی معاون وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی در مورد برنامه وزارت کار برای اشتغال فارغالتحصیلان دانشگاهی اظهار داشت: این برنامه که تحت عنوان اشتغال و کارآفرینی است، برنامهای برای توانمندسازی و آمادهسازی دانشآموختگان برای ورود به بازار کار است.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: هماکنون دستورالعمل، آئیننامه و جامعه هدف این طرح مشخص است، ولی اجرای آن منوط به تأمین اعتبار از سوی معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری است.
وی در توضیح این برنامه گفت: این طرح شامل آموزشهای تکمیلی و تخصصی است که موجب میشود، با استانداردهای شغل مورد نظرشان وفق پیدا کنند و کمبودهای مهارتی و نظری را بیاموزند و تبدیل به یک کارآفرین شوند، تا بتوانند ضمن راهاندازی یک کسب و کار جدید، دیگر افراد را هم مشغول کار کرده یا در همان سازمان یا صنعتی که آموزش میبینند، مشغول کار شوند.
طائی با اشاره به جلسه اخیر خود، با معاونان وزارت صنعت گفت: بخشی از این افراد وارد صنعت میشوند و بخش دیگر هم در کشاورزی و سایر بخشها مشغول خواهند شد.
وی اعتبار پیشبینی شده برای اجرای این طرح را 250 میلیارد تومان برای اشتغال 100 هزار نفر عنوان کرد و افزود: طبق برنامه این کار باید تا پایان امسال انجام شود و هر چه از این میزان اعتبار به ما داده شود، آن را صرف اشتغال خواهیم کرد.
معاون اشتغال وزارت کار در مورد اعطای وام به پشتیبانان مشاغل خرد و خانگی گفت: قرار نیست کل وام به پشتیبان داده شود، وام به مشاغل خرد و خانگی داده میشود و پشتیبان هم سهمی از آن دارد، اما پشتیبان عامل سازمان دهنده و حمایت کننده در بازار فروش، نهادهها، آموزش دهنده و در اختیار گذارنده امکانات و مواد اولیه است.
وی ادامه داد: به میزانی که پشتیبان وارد کار میشود، حق و حقوقی دریافت میکند.
طائی خاطرنشان کرد: تلاش ما بر این است که به مشاغل خانگی به آن صورت وام ندهیم، بلکه آنها را خوشهبندی کرده و در شبکههای کسب و کار قرار دهیم.
وی ادامه داد: تجربیات کشور ما و تجربیات جهانی همه نشان میدهد که این شیوه موفقتر از پرداخت مستقیم به مشاغل خرد و خانگی است.
منبع: فارس