جلسه راي اعتماد به كابينه يك امتحان براي مجلس و دولت است
کد خبر:۳۶۵۲۹
محمدي در گفت‌وگو با «شبكه خبر دانشجو»:

جلسه راي اعتماد به كابينه يك امتحان براي مجلس و دولت است

دبير سياسي انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه شيراز با اشاره به فرمايش مقام معظم رهبري مبني بر اينكه نخبگان در جلسه‌ امتحان هستند، گفت: جلسه‌ راي اعتماد به كابينه نيز يك امتحان ديگر براي مجلس و دولت است.

سجاد محمدي در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با بيان اينكه نماينده‌هاي مجلس در راي اعتماد به وزرا بدون در نظر گرفتن اشخاص و تمايلات سياسي، معيارها و اصول را مدنظر قرا دهند، اظهار داشت: با توجه به نقص‌هاي اخير، مجلس و دولت بايد توجه كنند كه اختلاف نظرهايشان سوژه‌اي براي زخم خوردگان سياسي نشود.

وي در خصوص برخي از اعمال نظرهاي احتمالي از خارج از مجلس جهت تاثيرگذاري در راي اعتماد به وزرا خاطرنشان كرد: بالاخره اعمال نظرهايي چه با نيت سوء و چه با نيت خير انجام خواهد شد، ولي هنر مجلس اين است كه بدون تاثير از اين اعمال نفوذها استقلال خود را حفظ كند.

دبير سياسي انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه شيراز ادامه داد: بحث انتخاب كابينه فقط بايد بين مجلس و رئيس جمهور مطرح باشد.

محمدي تاكيد كرد: مجلس و دولت به دور از فشارها و لابي‌ها روي اصول و معيارها پافشاري كنند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار