کد خبر:۳۶۵۴۱۳

ارائه دستاوردهای اجلاس حقوقی تهران به سازمان ملل متحد

معاون وزیر امور خارجه و رئیس اجلاس پنجاه و سوم سازمان حقوقی مشورتی آسیایی و آفریقایی در تهران، با حضور در نشست چشم انداز‌ها و چالشهای حقوق بین الملل در نیویورک، به ارائه دستاوردهای اجلاس تهران در جمع دیپلمات‌ها و حقوقدانان بین المللی در محل سازمان ملل پرداخت.

به گزارش گروه سیاست خارجی «خبرگزاری دانشجو»، مهدی دانش یزدی معاون وزیر امور خارجه و رئیس اجلاس پنجاه و سوم سازمان حقوقی مشورتی آسیایی و آفریقایی در تهران، با حضور در نشست چشم انداز‌ها و چالشهای حقوق بین الملل در نیویورک، به ارائه دستاوردهای اجلاس تهران در جمع دیپلمات‌ها و حقوقدانان بین المللی در محل سازمان ملل پرداخت.

وی طی سخنانی به لزوم ایفای نقش بیشتر کشورهای در حال توسعه در هنجارسازی‌های حقوقی بین المللی اشاره و از کشورهای آسیایی و آفریقایی برای تعامل بیشتر با یکدیگر برای ایجاد توازن در فرآیندهای حقوقی بین‌المللی دعوت کرد.
 
دانش یزدی در ادامه با تاکید بر ضرورت پرداختن به جنبه‌های حقوقی مقابله با افراط گرایی خشونت گرا و تروریسم و قطعنامه صادره در اجلاس تهران در این خصوص، اولویت این موضوع در سطح بین المللی را انکار ناپذیر خوانده و خواستار همکاری کشور‌ها در این خصوص شد.

وی همچنین با توجه به لزوم اتخاذ رویکرد توسعه محور در حوزه حقوق بین الملل، پرداختن به موضوعات در حال ظهور از جمله حقوق بین الملل در فضای سایبری را یک ضرورت دانسته و اشاره نمود که این موضوع در دستورکار سازمان حقوقی مشورتی آسیایی و آفریقایی قرار گرفته است.  
 
لازم به ذکر است که سازمان ملل متحد همه ساله با حضور مشاورین حقوقی دولت‌های عضو و سازمان‌های بین المللی اقدام به برگزاری هفته حقوق بین الملل می‌نماید.

در نشست ویژه امسال با موضوع فوق الذکر، علاوه بر معاون وزیر امور خارجه ایران، معاون حقوقی دبیرکل سازمان ملل، رئیس کمیته حقوقی مجمع عمومی، رئیس و چند تن از اعضای کمیسیون حقوق بین الملل ملل متحد، دبیرکل سازمان حقوقی مشورتی آسیایی و آفریقایی، رئیس انجمن حقوق بین الملل آمریکا و تعداد قابل توجهی از دیپلمات‌ها و حقوقدانان بین المللی حضور داشتند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار