به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، ماجرا از مجوز اکران برای نمایش دو فیلم سینمایی بر روی پرده سینماها آغاز شد. دوفیلمی که مخالفینش می گویند از فیلمهای حامی فتنه است.
با روی کار آمدن دولت یازدهم، خیلی از چیزها تغییر کرد. اگر تا پیش از روی کار آمدن این دولت، وزیر و یا مقامی دولتی با سران فتنه دیدار می کرد و عکسی نیز از این دیدار منتشر می شد، مجلس به آن وزیر دیگر مجالی نمی داد و به سرعت با او برخورد می کرد اما اکنون صحنه عوض شده است. علی رغم اینکه وزرای دولت به صراحت از فتنه تبری جستند و این برائت در تریبون مجلس شنیده شد، ولیکن متاسفانه دید و بازدیدهای آنان با سران فتنه و حمایت از این جریان ادامه دارد.
این رشته سر دراز دارد و به همین جا ختم نمی شود. رئیس کابینه دولت یازدهم که باید پاسدار اجرای قانون اساسی باشد و در مقابل تمایلات شخصی و بی قانونی ها ایستادگی کند، از بخشش سران فتنه می گوید و آن دو پلید را با جناب حر بن یزید ریاحی به مقایسه می کشد! جدا از تمام این مساله ها امروز آنچه که جای تعجب دارد، نمایش دو فیلم عصبانی نیستم و قصه هاست. این دو فیلم علی رغم اینکه نتوانسته نظر نهادها و ارگانهای موثر را جلب نماید، مجوز اکران گرفته اند.
ارجاع به فتنه 88 و استفاده از نماد سبز رنگ در فیلم عصبانی نیستم، واکنش کمیسیون فرهنگی و مجلس شورای اسلامی را برانگیخت. بر همین راستا «کمیسیون اصل 90»، هفته گذشته در نامهای از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خواسته بود که جلوی اکران چند فیلم را بگیرند که عصبانی نیستم و قصه ها از این دست بودند. در واکنش به این خواست مجلس، جنتی درخواست مجلس را تعیین تکلیف برای دولت دانست: «در حوزه سینما، کمیسیون فرهنگی مجلس اسامی هشت فیلم را به ما داده و گفتهاند نباید آنها را اکران کنید، اما ما اعلام کردیم آنها نمیتوانند برای ما تعیین تکلیف کنند و خودمان تشخیص میدهیم کار درست چیست. در بحث تکخوانی بانوان نیز اعتراضاتی شد، اما فتوای رهبرمعظمانقلاب این است که فرقی بین جمعخوانی و تکخوانی زنان نیست و اگر مفسدهانگیز نباشد مشکلی ندارند. ما باید آنطور که خودمان تشخیص میدهیم، عمل کنیم، تا به حال یک کارت زرد گرفتهایم. اگر چند تا دیگر هم بگیریم عیبی ندارد. خود دکتر روحانی جلودار است و ما هم پشت او حرکت میکنیم.»
بی توجهی وزیر ارشاد به نظر مجلس شورای اسلامی، با پاسخ مجلس مواجه شد. حمید رسایی نائب رئیس کمیسیون اصل 90 در گفتگویی گفته که« با توجه به اصرار آقای جنتی بر سیاستهای غلطی که موجب اعتراض و نگرانی متدینین و دلسوزان و علما شده، بیش از این نمیتوان مماشات کرد و بر همین اساس طرح استیضاح وی را تحویل هیاترییسه مجلس میدهیم». به گفته او قرار بود طرح استیضاح علی جنتی قبل از نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران تحویل هیاترییسه شود اما به دلیل برگزاری نمایشگاه این موضوع به تاخیر افتاد. با این حال اعتراضات مختلف، مجددا عزم نمایندگان را جزم کرد اما مجددا وساطت برخی از افراد این موضوع را به تاخیر انداخت تا اینکه استیضاح وزیر علوم در اولویت قرار گرفت.
البته انتقاد از عملکرد وزیر ارشاد به مجلس شورای ختم نمی شود. پیش از این و در دیدار شاعران با رهبر معظم انقلاب، مقام معظم رهبری خطاب به جنتی فرمودند "با آقای جنتی حرف زیاد داریم".
اکنون و پس از این کش و قوسها، خبرگزاری دولت اظهارات وزیر ارشاد درباره کارت زرد مجلس را تکذیب کرده است. جالب اینجاست که خود علی جنتی در این باره سخن نگفته و ایرنا به نقل ازیک منبع مطلع در وزارت ارشاد گفته که علی جنتی در این موضوع با هیچیک از رسانه ها مصاحبه نکرده و در سخنرانی خود نیز اشاره ای به آن نداشته است.
هرچند که این اظهارات نه از سوی جنتی بلکه از سوی یک منبع آگاه! در وزارت ارشاد تکذیب شده اما انتقادات همچنان به عملکرد وزارت ارشاد باقی است و اگر اصلاحی در شیوه عملکرد وی ایجاد نشود، مجلس از آخرین ابزار خود استفاده خواهد کرد و دومین وزیر از همراهی کابینه بازمی ماند.
منبع: سراج24