معاون سازمان سنجش: دولت دهم بايد تسهيلات ادامه تحصيل را مهيا سازد
کد خبر:۳۶۵۷۵
دانش و پژوهش در دولت دهم _26

معاون سازمان سنجش: دولت دهم بايد تسهيلات ادامه تحصيل را مهيا سازد

معاون اجرايي سازمان سنجش گفت: دولت دهم بايد تسهيلات مورد نياز را براي ادامه تحصيل در مقاطع بالاتر در اختيار داوطلبان قرار دهد.

دكتر توكلي در گفت و گو با خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، گفت: طي سال‌هاي گذشته در رابطه با پذيرش دانشجو پيشرفت هاي بسياري داشته ايم.

وي افزود: ايجاد ظرفيت هاي پذيرش در سطح گسترده‌ براي داوطلبان گروه‌هاي مختلف و امکان تحصيل در رشته هاي مورد علاقه،نتيجه توجهات دولت به علم و دانش است.

معاون اجرايي سازمان سنجش بيان داشت: امروز در جايگاهي هستيم كه ظرفيت‌هاي ايجاد شده بيشتر از داوطلبان ورود به آموزش عالي كشور است و همه افراد مايل به ادامه تحصيل، به راحتي مي توانند وارد سيستم آموزش عالي شوند.

توكلي اظهار داشت: دولت دهم بايد زير ساخت‌هاي دولت نهم را ادامه دهد و تسهيلات لازم را در زمينه آموزش عالي براي ادامه تحصيل در مقطع بالاتر در اختيار داوطلبان قرار دهد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار